SEVDAMIZ ARDAHAN DERNEĞİ FEDERASYON YOLUNDA

Ardahanlı kanaat önderlerinden ve STK temsilcisi Levent Pehlivan, başkanı olduğu Sevdamız Ardahan Derneği´nin Federasyona dönüşmesi için çalışma başlattığını duyurdu.

GÜNCEL 7.04.2021 18:47:15 0
SEVDAMIZ ARDAHAN DERNEĞİ FEDERASYON YOLUNDA

Ardahanlı kanaat önderlerinden ve STK temsilcisi Levent Pehlivan, başkanı olduğu Sevdamız Ardahan Derneği´nin Federasyona dönüşmesi için çalışma başlattığını duyurdu.

Ardahan´a tren hattının gelmesi için başlattığı ?Doğu Ekspres hattının son durağı Ardahan olsun? çalışması ile ülke genelinde ses getiren ve ulusal basına konu olan çalışmalarıyla ve kentin Sosyo-ekonomik konularındaki çıkışları ile tanınan Sevdamız Ardahan Dernek Başkanı Pehlivan, başkanlığını yaptığı derneğin kente daha çok katkıda bulunması için yeni bir çalışma başlattıklarını açıkladı.  

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere metropol illerindeki Ardahanlı STK temsilcileriyle bir araya gelen Pehlivan; ?Ardahan´ın kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında uzun yıllardır Sevdamız Ardahan Derneği olarak mücadele etmekteyiz. Derneğimizin her konudaki aktif çalışması en başta ilimizde halkımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmış olup, il dışındaki Ardahanlı hemşerilerimizden de olumlu tepkiler almaktayız. Bu çalışmalarımızın daha çok büyüyerek bünyesine diğer derneklerinde katılmasıyla olacağını düşünüyoruz ve bu yönde de talepler alıyoruz. Bu maksatla Merkezi İstanbul´da olmak üzere Sevdamız Ardahan Derneği´ni Federasyona dönüştürmek için bir çalışma başlattık. İl dışındaki Ardahan adıyla kurulan STK ve derneklerimiz ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçiyor. Sevdamız Ardahan Federasyonu bünyesinde yer almak isteyen derneklerimiz ile bundan sonra ilimizin her konudaki talep ve isteklerini daha gür bir sesle dile getirip, şehrimize katkı sunmak istiyoruz? dedi.

Dernek ve STK temsilcilerine de seslenen Sevdamız Ardahan Dernek Başkanı Levent Pehlivan konuşmasının devamında ?Ardahan´daki tüm dernekler başta olmak üzere diğer illerdeki Ardahan adıyla kurulan ve Ardahan´a hizmet noktasında aktif konumdaki tüm derneklerimizi de federasyonumuza katılmaya davet ediyorum? açıklamasında bulundu.


1

Nehir taştı, 2 vatandaş sular altında kalan ovada mahsur kaldı

2

Vekillerin girişimleriyle Göle altın madeni projesine ÇED onayı verilmedi

3

Ardahan'da Müfredat tanıtımı toplantısı yapıldı

4

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

5

Bağdeşen Spor şampiyon oldu