SERHAT ARDAHANSPOR’DAN IĞDIR SPOR’A PANKARTLA DESTEK

Serhat Ardahanspor, 3. ligde başarılı bir sezon geçiren Alagöz Holding Iğdır Spor’a destek pankartıyla sahaya çıktı.

SPOR 6.02.2022 16:10:00 0
SERHAT ARDAHANSPOR’DAN IĞDIR SPOR’A PANKARTLA DESTEK

HABER: ŞENOL KİRMAN

Serhat Ardahanspor 2021-2022 Bölgesel Amatör ligde sahasında ilk kez galip geldi. Sezonun ilk yarısında tutuk futbol oynayan ve sahasında galip gelemeyen Serhat Ardahanspor ilk yarıdan uzak, mücadeleci bir futbol sergiledi.

Serhat Ardahanspor sezonun ikinci yarısının ilk maçında Ağrı Vefa Sporu sahasında konuk etti. Bölgesel Amatör Lig’de 3. Grupta mücadele eden Serhat Ardahanspor 80. Yıl Cumhuriyet stadyumunda Ağrı Vefa Spor ile karşılaştı.

Ara transfer döneminde yapılan transferlerle kadrosunu güçlendiren temsilcimiz Serhat Ardahanspor sezonun ikinci yarısında çıktığı ilk karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı.

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR SPOR’A DESTEK PANKARTI

Serhat Ardahanspor, 3. ligde başarılı bir sezon geçiren Alagöz Holding Iğdır Spor’a destek pankartıyla sahaya çıktı. Serhat Ardahansporlu futbolcular sahaya “Sınırdan Sınıra, Serhat Ardahanspor Alagöz Holding Iğdır Spor’a 2. Lig Yolunda Başarılar Diler” pankartıyla çıktı.

MAÇIN ÖZETİ

Temsilcimiz Serhat Ardahanspor, sahadan galip gelebilmek için maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol oynayarak gol bulmaya çalıştı. Konuk ekip dakika 40’da geliştirdiği atakta golü bularak 1-0 öne geçti. Serhat Ardahanspor santra vuruşunun hemen ardından Doğukan Aksu’nun kafa golüyle maçta skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Serhat Ardahanspor geliştirdiği ataklarla üstünlük golünü bulmaya çalıştı. Temsilcimiz aradığı golü dakika 57’de Veysel Aydın’ın ayağından bularak 2-1 öne geçti. Bu golün ardından baskısını daha da arttıran ve üçüncü golü bularak rahatlamak isteyen Serhat Ardahanspor, üst üste etkili ataklar geliştirerek dakika 85’te Mesut Yaylı’nın aşırtma golü ile skoru 3-1 yaptı. Maç Serhat Ardahanspor’un 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonucun ardından Serhat Ardahanspor puanını 8 yaptı.

Maç boyunca rakibine karşı üstün futbol sergileyen Serhat Ardahanspor’lu futbolcular taraftarlardan tam not aldı.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak