SERHAT ARDAHANSPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Ardahan’ın Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Serhat Ardahanspor Kulübü birlik beraberlik çağrısı yaptı.

SPOR 11.01.2022 13:06:00 0
SERHAT ARDAHANSPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Türkiye'de Profesyonel Futbol ligleri kurulduğundan bu yana sadece Ardahan profesyonel liglerde yer almadı. Donan göl üzerinde futbol oynayacak kadar futbola tutkulu olan Ardahan halkı takımlarını artık profesyonel liglerde görmek istiyor.

Kısıtlı imkanlarla Ardahan’ı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Serhat Ardahanspor Kulübü birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Serhat Ardahanspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin mülki amirlerinden ve iş adamlarımızdan ricamız şehrinize doğduğunuz ata dede topraklarınıza sahip çıkın başka Ardahan yok değerlerimize sahip çıkalım ve Ardahan’ın markası olan Serhat Ardahanspor’u hiç çıkamadığı profesyonel lige çıkaralım” ifadeleri kullanıldı.

Birlik, beraberliğe dikkat çekilen açıklamada; “Serhat şehrimiz Ardahan bilindiği gibi sahipsizlikten dolayı Bölgesel amatör lige geç katılmış, transferler ve lisanslar yetişmediği için ilk lig maçına çıkamamış ve -3 puanla lige başlamıştır.

Takıma sahip çıkılmadığını gören ve İstanbul’dan Gelen Başkan ve yöneticiler ile birkaç Ardahan arma sevdalısı eski yöneticilerle birlik olup, büyük zorluklar ve maddi sıkıntılar içerisinde takımımız ilk yarıyı zar zor şartlarda tamamlamıştır.

Şimdi tüm Ardahanlılara duyurumuzdur şehir sadece üç beş kişinin değil İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de ve Ardahan’da yaşayan herkesin şehridir. Ardahan başta sayın valimiz, sayın belediye başkanımız ve tüm mülki amirlerin şehridir Serhat Ardahanspor’da Ardahan’ın tek takımı, değeri ve markasıdır bu takıma maddi manevi sahip çıkmak herkesin görevidir.

Küçücük ilçe takımlarında belediye, vali, mülki amirleri ve iş adamlarıyla milyonlar harcayıp takım kurarken, Serhat şehrimizde 25 serhat Ardahan spor futbolcularını 6 ay misafir edebilecek bir tesisimiz bir mekânımız bile yoktur, ikinci yarı 4-5 transfer yapmamız gerekirken bu imkânımız ne yazık ki yoktur. Şimdi öncelikle şehrimizin mülki amirlerinden ve iş adamlarımızdan ricamız şehrinize doğduğunuz ata dede topraklarınıza sahip çıkın başka Ardahan yok değerlerimize sahip çıkalım ve Ardahan’ın markası olan Serhat Ardahansporu hiç çıkamadığı profesyonel lige çıkaralım. Birlik olup şehrimizin takımını yaşatıp destek olalım”


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR