Serhat Ardahanspor sahasında golsüz berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler nedeniyle verilen ara erteleme maçlarıyla start aldı.

SPOR 5.03.2023 16:25:00 0
Serhat Ardahanspor sahasında golsüz berabere kaldı

HABER: ŞENOL KİRMAN

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler nedeniyle verilen ara erteleme maçlarıyla start aldı. 

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 16. haftasında Serhat Ardahanspor sahasında Çayelispor’u konuk etti. 80. Yıl Cumhuriyet Stadyumunda oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 0-0 ayrıldı.

KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE SAHAYA PANKARTLA ÇIKTILAR

Serhat Ardahanspor yaşanan deprem felaketi nedeniyle sahaya üzerinde “Türkiye'm Başın Sağolsun” yazılı pankartla, Çayelispor ise “Geçmiş Olsun Türkiyem” yazılı pankartla çıktı. Tribünleri dolduran Serhat Ardahanspor taraftarları da Türk Bayrakları ile destek verdi. 

Serhat Ardahansporlu taraftarların ilgi gösterdiği karşılaşmayı Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, taraftarlarla birlikte tribünden izledi.

Karşılaşmaya daha istekli başlayan taraf konuk ekip oldu. Deplasmanda oynamasına rağmen rakibi karşısında daha istekli bir oyun ortaya koyan Çayelispor, ilk yarıda yakaladığı fırsatları golle sonuçlandırmadı. Savunmasını daha ön planda tutan temsilcimiz Serhat Ardahanspor ise kaleye gitmekte zorlandı. İlk yarıda gol çıkmayınca iki takım da soyunma odasına eşitlikle gitti. 

İkinci yarıya da baskılı başlayan ekip Çayelispor oldu. Konuk ekip, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da girdiği birçok pozisyonda topu filelerle buluşturamadı. Zaman zaman futbolcular arasında gergin anların yaşandığı mücadele 0 – 0 eşitlikle sonuçlandı. Her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı. Alınan bu sonucun ardından Serhat Ardahanspor puanını 14’e yükseltti. 

BAL’DA HAFTA İÇİ MESAİSİ

Deprem nedeniyle ertelenen karşılaşmalar hafta içi ve hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Serhat Ardahanspor 17. Hafta karşılaşmasında 08 Mart Çarşamba günü deplasmanda ligin güçlü ekibi Doğubayazıt Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Temsilcimiz 12 Mart Pazar günü de sahasında Iğdır Es Spor’u konuk edecek.


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi