SERHAT ARDAHANSPOR LİGE YOĞUNLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Serhat Ardahanspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız verdi.

SPOR 22.09.2022 16:50:00 0
SERHAT ARDAHANSPOR LİGE YOĞUNLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Serhat Ardahanspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız verdi. Ziraat Türkiye Kupasından elenen Serhat Ardahanspor 02 Ekim’de oynayacağı ligin ilk karşılaşmasına yoğunlaştı.

BAL 3. grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Serhat Ardahanspor ligin ilk karşılaşmasında 02 Ekim Pazar günü deplasmanda Sebat Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi hazırlıklarını 80.Yıl Şehir stadyumunda tüm hızıyla sürdüren Serhat Ardahanspor, Ardahan Amatör Lig ekiplerinden Arı Spor ile bir hazırlık maçı yaptı. 

Serhat Ardahanspor Teknik Direktörü Tayfun Uzunkaya, “Bu ekiple çok güzel şeyler yapacağız inşallah. Başarı hep beraber olacak illaki. Aşçımızdan, malzemecimize kadar herkes bir bütünlük içinde inanırsak başaracağız. Birlik ve beraberlik için kaldığımız sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Deplasmanda karşılaşacağımız Sebat Gençlikspor karşısında hedefimiz 3 puan. Karşılaşmadan galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi