SERHAT ARDAHANSPOR KUPA MAÇINA HAZIR

Serhat Ardahanspor Kars 36 Spor ile yarın kendi sahasında yapacağı Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçının hazırlıklarını tamamladı.

SPOR 12.09.2022 15:29:00 0
SERHAT ARDAHANSPOR KUPA MAÇINA HAZIR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Serhat Ardahanspor Kars 36 Spor ile yarın kendi sahasında yapacağı Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçının hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta yer alan Serhat Ardahanspor Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde Kars 36 Spor ile 13 Eylül Salı günü saat 13.00’da 80. Yıl Şehir Stadyumunda karşılaşacak.

Serhat Ardahanspor Teknik Direktörü Tayfun Uzunkaya,  Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi.

Türkiye Kupası maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Uzunkaya, “Türkiye Kupası bizim için önemli. İlk turu geçmek istiyoruz. Takım olarak hazırız yarını bekliyoruz. Futbolcularımız mental ve antrenman olarak hazır. Biz takımımıza güveniyoruz, beklentimiz büyük, iyide hazırlandık. Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

Takımın durumuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Uzun Kaya, “Şuanda 22 futbolcumuz var. 18 yeni transfer yaptık, geçen yıldan 4 tane bünyemizde kalan futbolcumuz var. Henüz sezonun başındayız ilerleyen haftalarda takıma en az 3-4 takviye yaparak takımımızı güçlendireceğiz. Bu transferlerimiz nokta atışı olacak. Çünkü lig uzun, 26 haftalık maç periyodu var. Kart cezası, sakatlık gibi nedenlerden dolayı şimdiden kadromuzu geniş tutarak takımımızı hazırlamak istiyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına takım olarak hazır olduklarını aktaran Uzunkaya şunları söyledi; “Diğer takımları baz alarak biz sezona daha erken başladık. Bunun nedeni de Türkiye Kupası karşılaşmasıydı. Sonradan takıma katılan futbolcularımız oldu. Ama biz sezon başı antrenman programımızı bütün oyuncularımıza yayarak uyguladık. Şuan takımımız hazır. Ama yüzde 80-90 seviyelerinde değil. Bizim şuan antrenman seviyemiz yüzde 70’lerde. Buda beklediğimiz seviyelerdeydi. Lige daha 2 hafta var ve biz bunu düşünerek çünkü takım birden tavan yapıp iki hafta sonra düşmesin diye. Ciddi sakatlığı olan oyuncumuz yok. Kemal Aras antrenman sezonu başında ufak bir sakatlık geçirdi. Ama şuan hazır, maçın gidişatına göre şans verdiğimiz zaman faydalanacağız. Şuan ortalama 30 kişilik kadroyla kamptayız. Ekip olarak herhangi bir eksikliğimiz yok. Türkiye Kupası bizim için önemli. İlk turu geçmek istiyoruz. Takım olarak hazırız yarını bekliyoruz. Futbolcularımız mental ve antrenman olarak hazır. Biz takımımıza güveniyoruz, beklentimiz büyük, iyide hazırlandık. Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüm sporseverleri maça davet eden Uzunkaya, “Kars 36 Spor karşısında galip gelmek için önce taraftar desteği, halkımızı, bütün kurumlarımızı 12. 13. oyuncu olarak tribüne herkesi davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, bu şehri hak ettiği yere hep birlikte el birliğiyle çıkartalım” şeklinde konuştu. 

MAÇA DAVET

Serhat Ardahanspor Kulübü yöneticileri Ardahan halkını karşılaşmaya davet etti.

Yapılan açıklamada, "Bu önemli maçı taraftarımızın desteğiyle alacağımıza inanıyoruz. Buradaki hedefimiz Ziraat Türkiye Kupasının ilk maçını galibiyetle kazanmak. Öncelikle teknik heyete ve maça iyi hazırlanan futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Tabi burada taraftarımızın da desteği çok önemlidir. Her zaman ki gibi Ardahan halkını tribünlerde bizleri desteklemelerini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı