Serhat Ardahanspor, Doğubayazıt’a 4-0 mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 17. hafta karşılaşmasında Doğubayazıt Futbol Kulübü ile Serhat Ardahanspor karşılaştı.

SPOR 9.03.2023 12:07:00 0
Serhat Ardahanspor, Doğubayazıt’a 4-0 mağlup oldu

HABER: ŞENOL KİRMAN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 17. hafta karşılaşmasında Doğubayazıt Futbol Kulübü ile Serhat Ardahanspor karşılaştı. 

Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Doğubayazıt Futbol Kulübü sahasında konuk ettiği Serhat Ardahanspor’u 4-0 mağlup etti. 

Dr. Yaşar Eryılmaz stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısına daha etkili başlayan taraf ev sahibi oldu. Maçın 19. dakikasında ev sahibi Doğubayazıt penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Ömer Faruk Can topu filelerle buluşturarak takımını öne geçiren golü attı. Golden sonra ataklarını iyice arttıran ev sahibi dakika 43’te Hakan Aydemir’in attığı golle durumu 2-0 yaptı. Serhat Ardahanspor maça ortak olmaya çalışsa da etkisiz futboluyla atak geliştirmekte zorlandı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ev sahibi ekip soyunma odasına 2-0 önde gitti. 

Maçın ikinci yarısına da ev sahibi Doğubayazıt ilk yarıda olduğu gibi daha etkili başladı. Rakibi karşısında geliştirdiği ataklarla baskı kuran Doğubayazıt, dakika 62’de Deniz Boztepe’nin attığı golle durumu 3-0 yaptı. Golün hemen ardından dakika 64’te ev sahibi ekipte Tolga Cengiz attığı golle takımını 4-0 üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Doğubayazıt sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Serhat Ardahanspor 12 Mart Pazar Günü 18. Hafta karşılaşmasında sahasında Iğdır Es Spor’u konuk edecek.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!