SERHAT ARDAHANSPOR DESTEK BEKLİYOR

​​​​​​​Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) bir taraftan ligde kalma mücadelesi veren, bir taraftan da maddi sıkıntılarla uğraşan Serhat Ardahanspor maddi destek bekliyor.

SPOR 17.02.2022 12:07:00 0
SERHAT ARDAHANSPOR DESTEK BEKLİYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) bir taraftan ligde kalma mücadelesi veren, bir taraftan da maddi sıkıntılarla uğraşan Serhat Ardahanspor maddi destek bekliyor.

Kulüp Başkanı ve Yöneticilerinin sağladığı destekle ayakta durmaya çalışan Serhat Ardahanspor zor günler geçiriyor.

Serhat Ardahanspor Kulübünden yapılan açıklamada, tüm sporseverlerden maddi destek istendi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

DEĞERLİ ARDAHANLI HEMŞEHRİLERİMİZ!

“Bildiğiniz üzere şehrimizin tek temsilcisi olan Serhat Ardahan sporumuz 2021/2022 Bölgesel Amatör Liginin ilk maçına maalesef maddi imkansızlıktan dolayı çıkamadı. Bu vahim durumu sosyal platformlarda gören memleket sevdalısı Aykut Karagöz başkanımız ve yönetimi rahatsız olmuş takımımızın lige girmesi için derhal çalışmalara başlamış hızlı bir şekilde transferler yapılmıştır. Nihayetinde Serhat Ardahan Spor Bal ligine girmiş ve güzel sonuçlar almaya başlamıştır. İlk maça çıkamadığımızdan üç puan ceza artı 3 puanda hükmen toplam 6 puanımız silindiği halde şu an 8 puan ile 9’uncu sıradayız. Bu zamana kadar futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yemek yol barınma ihtiyaçları sorunsuz bir şekilde karşılanmıştır. Ne yazık ki artık bitme noktasına geldik. Siz değerli Ardahanlılara bundan sonra çok iş düşmektedir. Bu takım hepimizin bütün Ardahanlıların takımı. İlimizin tek temsilcisi, takımımız ligde kalması ve kalan maçlara çıkması için siz değerli hemşehrilerimize çok ihtiyacımız var. Takımınıza maddi destekte bulunmak isteyen siz değerli SERHAT ARDAHAN SPOR sevdalıları maddi destekte bulunmak isteyenler aşağıdaki Serhat Ardahan Sporumuzun resmi hesap numarasına yardımda bulunabilirler. SEN BEN YOK ARDAHAN VAR”


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!