Serhat Ardahanspor deplasman fobisini yenemiyor

Bu sezon deplasmanda istikrarlı çıkışı yakalayamayan Serhat Ardahanspor deplasman fobisini yenemiyor.

SPOR 19.12.2022 13:37:00 0
Serhat Ardahanspor deplasman fobisini yenemiyor

HABER: ŞENOL KİRMAN

Bu sezon deplasmanda istikrarlı çıkışı yakalayamayan Serhat Ardahanspor deplasman fobisini yenemiyor.

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Serhat Ardahanspor deplasmanda Palandöken Belediyespor’a 6-1 mağlup oldu. Bölgesel Amatör Lig’in 12. Haftasında temsilcimiz Serhat Ardahanspor Palandöken Belediyespor’a konuk oldu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Bahçecikspor’a 2-1 mağlup olan Serhat Ardahanspor, bu hafta yine deplasmanda oynadığı Palandöken Belediyespor’a farklı mağlup oldu. 

Sahasında oynadığı karşılaşmalarda iyi bir grafik çizen Serhat Ardahanspor deplasman fobisini bir türlü yenemiyor. Cumartesi günü oynanan Palandöken Belediyespor karşısında hiç bir varlık gösteremeyen temsilcimiz sahadan 6-1 yenik ayrılarak ağır bir yenilgi aldı. Bu sonuçla Serhat Ardahanspor deplasmanda ki kötü gidişata dur diyemedi.

Serhat Ardahanspor Bölgesel Amatör Lig’de çıktığı 12 karşılaşmada 10 puan toplayabildi. Kendi sahasında oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak mağlup olmayan temsilcimiz, deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Serhat Ardahanspor ligde topladığı 10 puanla 11. sırada yer alıyor.

Grupta alt sıraları ilgilendiren diğer karşılaşmada Iğdır Es Spor ise sahasında Bahçecikspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı ve Serhat Ardahanspor ile arasında ki puan farkını ikiye düşürdü. 

Serhat Ardahanspor sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında 25 Aralık Pazar günü sahasında ligin güçlü ekibi DSİ Karadeniz’i konuk edecek. 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!