SERHAT KENT ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Serhat Kent Ardahan´ı şantiyeye çevirdi.

BELEDİYE 24.06.2021 18:00:44 0
SERHAT KENT ŞANTİYEYE DÖNDÜ

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Serhat Kent Ardahan´ı şantiyeye çevirdi.

Ardahan Belediyesi, yıllardır bakımı yapılamayan ana caddeler ile mahalle aralarını yenilemeye devam ediyor. 

Ardahan Cadde ve sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçlayan Ardahan Belediyesi, kentin dört bir yanında sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, "Serhat Kent Ardahan´ımızı adeta şantiyeye çevirdik. 75 bin metre kare asfalt, 22 bin metre kare andazit taşı ve 55 bin metre kare kilit parke çalışması yapacağız? dedi.

Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının süratle devam ettiğini belirten Başkan Demir, "Yıllardır bakım yapılmayan yollarımızı sıcak asfaltta buluşturacağız. Cumhuriyet Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Kocamustafa Paşa Caddesi, Edip Çanakçı Caddesi, Gençlik Caddesi, Şehit Türkmen Tekin Caddesi, Telekom Sokak ve Okullar sokakta asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Diğer cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 75 bin metre kare asfalt çalışması yapacağız. Öte yandan bozuk olan kaldırımlarımızın da yenileme çalışmaları devam ediyor. 22 bin metre kare andazit taşı ve 55 bin metre karede kilit parke çalışması yapacağız. Her şey Ardahan´ımız ve burada yaşayan vatandaşlarımız için. Daha yaşanılır daha güzel bir kent için sezon bitmeden bozuk olan yollarımızın ve kaldırımlarımızın yenileme çalışmalarını tamamlayacağız? diye konuştu.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE PARK UYARISI

Araç sürücülerine de çağrıda bulunan Başkan Demir, ?Sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı yerlerde 1 hafta boyunca araçlarımızı park etmeyelim. Asfalt yapım çalışmalarımızın tamamlandığı yerlerde sürücülerimiz araçlarını park ederken sağa sola manevra yaptıklarında sıcak havanında etkisiyle yeni dökülmüş ve tam basılmamış asfalta hasar veriyor. Böyle kaldığı sürece yağmur yağdığı zaman çukurlar oluşacak ve asfaltımız uzun süreli kalmayacaktır. Eğer park yaparsak yaptığımız milyon liralık çalışmalar boşa gidecektir? şeklinde konuştu.


1

Ardahan’ın en genç muhtarı mazbatasını aldı

2

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı Ölçekte okulları ziyaret etti

3

Göle Belediyesi tabelasına “T.C.” ibaresi eklendi

4

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak: Faruk Demir’i örnek alacağız

5

Kaymakam İpek'ten Başkan Azizoğlu'na ziyaret