Serhat Ardahanspor, Gümüşhane Türk Telekomspor´u 3-0 mağlup etti.

Serhat Ardahanspor, kendi sahasında konuk ettiği Gümüşhane Türk Telekomspor´u 3-0 mağlup etti.

SPOR 15.10.2015 09:55:30 0
Serhat Ardahanspor,  Gümüşhane Türk Telekomspor´u 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig´in üçüncü grubunda Ardahan´ı temsil eden Serhat Ardahanspor, kendi sahasında konuk ettiği Gümüşhane Türk Telekomspor´u 3-0 mağlupederken goller 3. Dakikada Murat Can Alantar, 31. Dakika Ufuk Ayaydın ve 72. Dakikada Maksut Önaldan geldi.
Ligin 1´ci haftasında ertelenen ve Halilefendi Sentetik Çim Saha´da oynan karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Emniyet Müdürü Selami Hüner ve Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür´de izledi.
Karşılaşmanın yapıldığı sahanın çeşitli yerlerine asılan ?Burası Ardahan, burada küfür yok? pankartları ile ?Ardahan´da küfürsüz maç? kampanyası bu sezon da devam etti.
Karşılaşmanın ardından Serhat Ardahanspor´un oyuncularını tebrik eden Vali Deniz, ?Takımımızın ligin başlarında aldığı bu galibiyet bizleri sevindirdi. Bugün ki sevinci bize yaşatan kulübümüzün yöneticilerini, teknik yönetimini ve futbolcularımızı kutluyorum. Bundan sonraki karşılaşmalarda da takımımızın aynı başarıyı devam ettireceğine inanıyorum. Geçen yıl başlatmış olduğumuz küfürsüz maç kampanyası bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ardahan´da küfürsüz maç izlemeye devam edeceğiz? diye konuştu.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR