Serap ve  Doğan Can’ın dillere destan nişanı

Serap Şit ile Doğan Can Aktaş hafta sonu  düzenlenen törenle nişanlandı. Genç çifti bu mutlu anlarında aileleri ve dostları da yalnız bırakmadı.

GÜNCEL 2.11.2021 11:39:00 0
Serap ve  Doğan Can’ın dillere destan nişanı

Miyase-Ahmet Şit çiftinin biricik kızları Serap  ile Serpil-Erdoğan Aktaş Çiftinin yakışıklı oğulları   Doğan Can  dillere destan bir nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Dilovası Belediye Düğün Salonunda düzenlenen nişan töreninde genç çiftlerin yüzüklerini Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir takarken, çiftlerin bu mutluluğuna çok sayıda davetli şahitlik etti. 

DAVETLİLİER  UNUTAMAYACAKLARI BİR GECE YAŞADILAR

Davetlilerle tek tek ilgilenen Serap Şit ile Doğan Can Aktaş’ın aileleri geç saatlere kadar süren merasime gelen misafirler nişan töreninde unutamayacakları bir gece geçirdiler.

MUTLULUK VE HEYECAN GÖZLERİNDEN OKUNDU

Nişan törenine genç çiftin arkadaşları, akrabaları ile çok sayıda seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Çiçeği burnunda çiftin mutluluk ve heyecanları gece boyu gözlerinden okundu. Geç saatlere kadar süren törende davetliler bol bol halayla çektiler.  Aile büyükleri ve arkadaşları daha sonra fotoğraf çekilerek geceyi ölümsüzleştirdi.
Nişan töreninde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir nişanlanan çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. 
Aynı zamanda Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı’nın yeğeni olan, Doğan Can’a ve nişanlısı Serap’a gazetemiz adına bir ömür boyu  mutluluklar dileriz .


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu