SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ!

Serhat Ardahanspor Kulübü hafta sonu oynanacak Arhavispor maçı öncesi taraftarları maça davet etti.

SPOR 31.03.2022 12:19:00 0
SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Serhat Ardahanspor Kulübü hafta sonu sahasında oynayacağı Arhavispor maçı öncesi taraftarları maça davet etti.

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 9 mağlubiyeti bulunan Serhat Ardahanspor kötü bir sezon geçirerek, ligde kalmak için kalan son iki maça final gözüyle bakıyor.

Geçtiğimiz hafta Yakutiyespor deplasmanından 3 puanla dönen Serhat Ardahanspor sahasında oynayacağı Arhavispor karşılaşmasından da 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 17. Hafta mücadelesinde Pazar günü 80. Yıl Şehir stadyumunda oynanacak Arhavispor karşılaşması için tüm sporseverler maça davet edildi.

Serhat Ardahanspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Bizim için son iki maç final niteliğindedir. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz Pazar günü sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızın ve Ardahan halkının desteğiyle bu karşılaşmayı yüzümüz akıyla tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz.

Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu, taraftar desteğinin hayati öneme sahip olduğu bu karşılaşma için Serhat Ardahanspor’a gönül vermiş, 7’den 70’e herkesi maça davet ediyoruz”


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı