Semt pazarı hareketlendi

Mart ayıyla birlikte Pazar esnafının yüzü güldü

GÜNCEL 3.03.2022 11:42:00 0
Semt pazarı hareketlendi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan’da haftada bir gün kurulan semt pazarlarında, geçen haftalara göre hareketlilik başladı. Pazarcı esnafı, özellikle havaların ısınması işlerini olumlu yönde etkilediğini belirtti. İnsanların, haftanın bir günü kurulan ve sebze-meyve başta olmak üzere çeşitli ev ihtiyaçlarının karşıladığı semt pazarlarında, havaların ısınması nedeniyle hareketlilik yeniden yaşanmaya başladı. Yaşanan yoğunluk geçen haftalara göre bu hafta pazarcıları memnun etti.

Pazar esnafı Mart ayıyla birlikte ısınan havalar nedeniyle işlerinde yoğunluğun arttığını belirterek, “Eskisi kadar olmasa daha önceki haftalara nazaran işlerde hareketlilik var. Geçtiğimiz günlerde soğuk hava nedeniyle insanlar çarşıya bile çıkmıyordu şimdi ise işlerimizde bir artış var dedi.

Semt pazarına ev alışverişi için gelen vatandaşlar ise pazar fiyatlarını pahalı bulduğunu kaydederek, Pahalılık çok aldı başını gidiyor. Önceden 100 lira ile tamamladığımız pazarı şimdi 150 TL’ye tamamlayamıyoruz birini alsak diğerini alamıyoruz şeklinde konuştu.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti