SELÇUK AKTÜRK'TEN YENİ YIL MESAJI

Umut ediyorum ki kadına çocuğa yapılan şiddetin tamamıyla bittiği yıl olsun

GÜNCEL 29.12.2022 19:32:00 0
SELÇUK AKTÜRK

Yeni yıldan temennim her zamanki gibi başta Ülkemiz, dünya için bazı ülkelerde yaşanan savaşlar var, çatışmalar var umuyorum ki Ülkeye dünyaya barış gelir huzur gelir. İkincisi sağlık, herkese sağlık diliyorum. Ailesi içinde hasta olanlar var tedavi olanlar var, çocuklar onlar için SMA hastaları var takip ediyoruz bizde elimizden geldiğince katkı sunmaya çalışıyoruz onlara acil şifalar diliyorum. Diğer bir noktada aynı şekilde ekonomik olarak biraz sıkıntıların olduğu bir yıl oldu. Bazı insanlar ailelerini geçindirmekte güçlük çekiyorlar. Umut ediyorum ki bu ekonomik darboğaz sürecinden çıkarız. Bu anlamda da herkese bereketli bir yıl diliyorum. 2023 2022’de geride bıraktığımız hastalıkları, ekonomik sorulanları geride bırakır. Ülke içerisinde yine siyasi anlamda barış atmosferi iklimi hakim olur konsensüs sağlanır.
Biliyorsunuz siyasi anlamda ciddi bir konsensüs yok, bir araya geliş yok umut ediyorum ki tüm siyasi partiler aynı şekilde 2023 yılını bizim daha rahat daha huzurlu geçmesi için başta STK’lar siyasi partilerimiz sadece barış ortamı huzur ortamı bulur, çatışmacı dilden uzaklaşır. Çünkü temel yetkilerin yaptığı tabanda da aynı şekilde karşılık buluyor. Bunlar bir araya gelirseler bir konsensüs sağlarsalar tabanda da bu olur.
Biliyorsunuz ekonomik canlanmanın olması için diyalog ortamının zeminin olması çok önemli, adalet ortamının sağlanması içinde çok önemli adalet sağlandığı zaman hali ile bu yaşamın her alanına uygulanıyor. Diğer bir şeyde yine yakından takip ediyoruz 2022 yılında da vardı kadına şiddetin son bulmasını diliyorum. Umut ediyorum ki kadına çocuğa yapılan şiddetin tamamıyla bittiği yıl olsun.
Barış diliyorum, huzur diliyorum, sağlık, bolluk ve bereket diliyorum. Buradan tüm halkımıza selamlar saygılar sevgiler her şey gönlünüzce olsun iyi olmanızı diliyorum. Tek bir sıkıntının tek bir huzursuzluğun olmadığı bir yıl, hepinizi seviyoruz, hepinize başarılı bir yıl diliyorum.
 

AKTÜRK OTO GALERİ
SELÇUK AKTÜRK


1

ARDAHAN SAĞLIKTA BEKLENEN İMZALAR ATILDI

2

Üniversite öğrencilerinin sorunları masaya yatırıldı

3

Ardahan'da şehit Anneleri yalnız bırakılmadı

4

Serhat Ardahanspor başkanından Vali Çiçek’e ziyaret

5

Şoförler Odası Başkanı Özer, zam dedikodularına ilişkin konuştu