SELÇUK AKTÜRK, SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORU KIRDI

Yeşil Sol Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Selçuk Aktürk’ün aday adaylık açıklaması Ardahan Medya’nın en çok izlenen videosu oldu.

SİYASET 28.03.2023 16:45:00 0
SELÇUK AKTÜRK, SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORU KIRDI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Yeşil Sol Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Selçuk Aktürk’ün aday adaylık açıklaması Ardahan Medya’nın en çok izlenen videosu oldu. 

Ardahanlı iş insanı Aktürk Oto Galeri sahibi Selçuk Aktürk, geçtiğimiz günlerde Yeşil Sol Partiden 28. Dönem Ardahan Milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. Aktürk’ün aday adaylık açıklamasında ki samimi ve içten konuşması tabanda geniş yankı buldu.

Ardahan’ın en çok okunan gazetesi olan Ardahan Medya Gazetesi, tüm sosyal medya hesapları ile son dakika gelişmelerini tarafsız yayıncılık ilkesiyle okuyucularına sunmaya devam ediyor.

Selçuk Aktürk’ün Ardahan Medya Gazetesinin resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan aday adaylığını açıkladığı video, bir günde toplamda 70 bin görüntüleme sayısına ulaşarak Ardahan Medya’nın en çok izlenen videosu oldu.

Selçuk Aktürk’ün Ardahan Medya’nın Facebook, Tiktok, Ardahan Medya TV Youtube kanalı ve İnstagram hesaplarından yayınlanan videosu toplamda 70 bin görüntüleme sayısına ulaşarak milletvekili aday adayları arasında en çok videosu izlenen aday adayı olarak tıklanma rekoru kırdı.

Yeşil Sol Parti’den 28. Dönem Ardahan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Selçuk Aktürk’ün sosyal medyada 1 günde 70 bin görüntüleme alması Ardahan siyasetinde tüm dengeleri değiştirdi. Halkın talebi doğrultusunda aday adaylığını açıkladığını belirten Aktürk için partisinin Genel Merkezi nasıl bir karar vereceği kamuoyunda büyük merak konusu olmaya başladı.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak