Selçuk Aktürk: “Aktürk Oto Galeri, kalitenin, huzurun, güvenin adresi oldu”

Aktürk Oto Galeri işletmecisi Selçuk Aktürk, Ardahan TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL 5.12.2022 15:02:00 0
Selçuk Aktürk: “Aktürk Oto Galeri, kalitenin, huzurun, güvenin adresi oldu”

HABER: ŞENOL KİRMAN

Aktürk Oto Galeri işletmecisi Selçuk Aktürk, Ardahan TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Aktürk Oto Galeri Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aktürk; “Aktürk Oto galeri kalitenin, güvenin, huzurun adresi oldu. Bizde bunu Allahın izni ile boşa çıkarmayacağız. Tüm amacımız, gayemiz bu yönde” dedi.

İkinci el araç piyasasını değerlendiren Aktürk Oto Galeri Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aktürk, “İkinci el araç piyasasında genel ekonomide bir durgunluk var, haliyle bize de yansıyor. Ama bizim kendi özel hizmetlerimizden kaynaklı işlerimiz iyi şükür. Çalışıyoruz, hareketlilik var, bizde genel olarak bir sirkülasyon var. Ama tabi ekonomideki beklentiler bizi de etkiliyor. Bundan kaynaklı tam istenilen düzeyde değil” diye konuştu.

HER KESİME HİTAP EDİYORUZ

Aktürk konuşmasına şöyle devam etti; “Bizde her bütçeye uygun araç var. Bu yüzden herkese hitap edebiliyoruz. Yüksek modelli araçlardan işte sıfır araçlardan daha alt segmentlerde araçlardan hepsi var. Bu da haliyle bir talep yaratıyor. Bir hareketlik var. Önümüz kış, kış sürecine giriyoruz. Ama biz kışı da çok yoğun geçireceğimizi düşünüyoruz, bir talep var”

KALİTEYİ VE STANDARTI ARTTIRDIK

Biz başladığımızdan itibaren şunu söylüyoruz; biz araç piyasasını genişleteceğiz, bu işin standartını arttırıyoruz, kalitesini arttırıyoruz, daha da arttıracağız. Çünkü Ardahan bir il sonuç itibariyle ve ekonominin yoğun döndüğü, hayvancılıkla uğraşılan sıcak paranın döndüğü bir il. Ama bugüne kadar şöyle bir durum vardı, vatandaşlarımız hep dışarıdan araç temin ediyordu, ya da dışarıya araçlarını satmak durumunda kalıyorlardı. Biz bu boşluğu gördük, fark ettik ve bizde bunun gereklerini yapmaya çalıştık kendi işimize sarıldık. Kaliteyi ve standartı arttırdık. Daha da ötesi arkadaşlarımızın vatandaşın, buradaki esnafın, köylünün ihtiyacı ne ise ihtiyacı karşılar nitelikte araçlar bulmaya çalıştık. Ve her aracımızın arkasında onlardan önce mal sahiplerinden,  müşterilerimizden önce onların adına biz aldık. Bu araçların ilk başta biz uygunluğunu test ettik, tüm bakımlarını yaptık, bir eksiklikleri varsa giderdik, aynı zamanda onlara maddi anlamda bir güven ortamı yarattık.

AİLE ORTAMI YARATTIK

Sadece Ardahan’a değil Doğu bölgesine ve birçok ile hizmet veriyoruz. İnsanlarımız diğer illere gidip araç alırlardı. Şimdi o bölgelerden o illerden Aktürk oto galeriye gelip araç alıyorlar. Aynı şekilde araçlarını gün içerisinde nakite çevirebildikleri için araç satmak isteyen insanlar çok rahat bir şekilde gelip nakite ulaşabiliyorlar. Ve daha da ötesi her bütçeye ver segmente uygun araç olduğu için ellerindeki araçları çok rahat değiştirip, takas edebiliyorlar, bizde onları bu konuda aydınlatıyoruz. Bu bölgeye hangi araç hitap edebilir yada bir bayana bir köylüye hangi araç hitap edebilir, bunları da bildiğimiz için böyle bir karşılıklı aile ortamı yaratarak bu konuda yardımcı oluyoruz.

ŞUBELEŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Standartı yakaladık, potansiyeli de yakaladık, belli bir piyasanın büyük bir kesimine hitap ediyoruz. Beklentilerin üstüne çıktık diyebilirim. Bizim amacımız bununda ötesinde. Daha da ileriye taşıyacağız, şubeleşmeye doğru gideceğiz, ilçelere kadar şubeleşmeyi düşünüyoruz, bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Aynı zamanda sıfır araç bayiliği noktasında da bazı girişimlerimiz var.

Bize karşı ilgiyi, talebi karşılamada zorluk yaşıyoruz, çünkü yoğun bir ilgi var yoğun bir talep var, ama hizmet sunmaya devam edeceğiz. Aktürk oto galeri kalitenin, güvenin, huzurun adresi oldu. Bizde bunu Allahın izni ile boşa çıkarmayacağız. Tüm amacımız gayemiz bu yönde.  Bilmeyen insanlar, arkadaşlarımızda var ise onlarda çayımızı içmeye gelip bizi tanıyabilirler” şeklinde konuştu.

YouTube Ardahan Medya TV kanalımıza abone olmayı unutmayınız...

YOUTUBE


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!