Şehitlerimiz için başsağlığı mesajları!

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için başsağlığı mesajları yayınlandı.

9.01.2020 12:48:37 0
Şehitlerimiz için başsağlığı mesajları!

Suriye´de Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde yol kontrolü sırasında teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Bu sırada inceleme yapmak üzere aracın yakınına giden İstihkâm Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Köse, İstihkâm Uzman Çavuş Erol Yanık, Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç ve Piyade Uzman Onbaşı Fatih Akbulut, şiddetli patlama sonucu şehit oldu.

Şehit olan 4 kahraman askerlerimiz için paylaşılan başsağlığı mesajları şöyle;

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı

Barış Pınarı Harekatı Bölgesi´nde, yol kontrol noktasına düzenlenen hain saldırı sonucu Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bombalı araçlı saldırıda 4 Kahraman Askerimizin şehit düştüğü haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın

Barış Pınar´ı Harekatı bölgesinde yol kontrolü yapıldığı esnada hain bir pusu sonucu 4 askerimiz şehit düşmüştür. 4 şehidimizin baba ocağına ateş düşmüştür. Hava buz yürekler yangın yeri. Şehit olan Kahraman 4 Mehmetçiğimize Allah´tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim Şehadetlerini Kabul eylesin.

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı