Sayıları giderek artıyor

Çarşı merkezde ve mahalle aralarında dolaşan köpekler saldırgan hale geldi

GÜNCEL 14.12.2022 13:27:00 0
Sayıları giderek artıyor

Haber Arzu Alkan

Ardahan’da her yerde giderek sayıları artan sokak köpekleri artık saldırganlaşmaya başladı. Başıboş köpekler çözümlenemez bir sorun haline gelirken,  çarşı merkezde ve mahalle aralarında sürüler halinde dolaşarak vatandaşlara saldırmaya da başladı. Çarşıda dolaşan vatandaşları sabah saatlerinde okula giden çocukları tedirgin ederken, sayıları her geçen gün artan, sokak köpekleri şehrin her yerinde ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Ardahan’da hemen hemen her yerde, sürüler halinde dolaşan ve çöpleri karıştırıp yerlere döken, önemli bir sorun haline gelen başıboş köpekler artık şehrin her yerini mesken ediniyor. Çarşı merkez ve mahalle aralarında sürüler halinde dolaşan köpekler, zaman fark etmeksizin vatandaşlara karşı saldırgan oluyorlar.

Şehrin dört bir yanını mesken edinmeye başlayan başıboş sokak köpeklerinin artışına engel olunamazken özellikle okula giden ve akşam saatlerinde okuldan eve giden çocukların korkulu rüyası haline geldi. Vatandaşlar, sayıları ciddi oranda artan sokak köpeklerine bir an önce bir çözüm bulunmasını istediler.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak