SAVAŞA İNAT AKARYAKITTA İNDİRİM KARARI ALDI

GÜNDOĞDULAR GRUP’TAN BENZİN VE MAZOT İNDİRİMİ

GÜNCEL 11.03.2022 18:43:00 1
SAVAŞA İNAT AKARYAKITTA İNDİRİM KARARI ALDI

Dünyayı kasıp kavuran akaryakıt zamları karşısında harekete geçen Ardahan’ın köklü firmalarından Gündoğdu Grup, benzin ve mazotta indirim kararı aldı.

Gündoğu Gruba ait Göle Karayolu üzerinde bulunan Alpet ile Çevreyolunda ki Aytemiz istasyonları, benzin ve mazotta 2 TL’lik indirime gitti.

Benzin ve mazotta yapılan indirim ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Gündoğular Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Sabahattin Gündoğu, “Diş güçlere ve faiz lobisine inat, biz devletimizin ve milletimizin yanındayız. Son aylarda artan akaryakıt fiyatları nedeniyle esnafımız, köylümüz ve üreticilerimiz zor durumdadır. Gündoğdular Grup olarak bir kampanya başlattık, benzin ve mazotta 2 TL’lik indirim başlattık” dedi.

Bazı firmaların indirim yapmadıkları halde indirim yapmış gibi bir algı operasyonu oluşturduğuna değinen

Gündoğular Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Sabahattin Gündoğu, “Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldık. Alpet ve Aytemiz İstasyonlarımızda uygulamaya aldığımız benzin ve mazotta indirimler belgelidir” diye konuştu. 

Ardahan’da kazandıklarını yine Ardahan’a yatırım olarak dönüştüren ve bünyelerinde yaklaşık 100 kişiyi istihdam eden Gündoğdular Grup, benzin ve mazotta ki indirim kampanyasını belirli aralıklarla sürdüreceklerini belirttiler. İndirimden bütün kredi kartları ve üretici kartlarının da faydalandığını belirten Alpet ve Aytemiz İstasyon yetkilileri, Ardahan’da en kaliteli yakıt ve hizmeti en iyi fiyata bulabileceğiniz ve bölgede en çok tercih edilen firmalar arasında yer alıyor.


ÜNAL DURMUŞ
12.03.2022 13:21:32
Helal olsun yakışır az olsun öz olsun her zaman olduğu gibi dost ve arkadaşlara güzellik olsun

1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti