Sanayide kış mesaisi başladı

Havaların soğumasıyla birlikte sürücüler araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmak için sanayinin yolunu tuttu.

17.11.2020 17:23:42 0
Sanayide kış mesaisi başladı

ŞENOL KİRMAN

Havaların soğumasıyla birlikte sürücüler araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmak için sanayinin yolunu tuttu. Kaan Oto sahibi Hamza Bulutlar, sürücülerin araç bakımını ihmal etmemesi gerektiğini dile getirdi.

Ardahan´da soğuk hava kendisini göstermeye başladı. Hava sıcaklığının eksi dereceye kadar düştüğü Ardahan´da, sürücüler de araçlarının kış bakımını yaptırmak için sanayideki tamirhanelerin yolunu tuttu. 

Ardahan Küçük Sanayi Sitesi´nde faaliyet gösteren Kaan Oto sahibi Hamza Bulutlar, araç sürücülerinin soğuk havaların başlaması ile birlikte araçlarını soğuktan korumaları için almaları gereken önlemleri ve yapılması gerekenleri anlattı.

Bulutlar, ?Araçların kış bakımlarında yapılması gereken en öncelikli şey antifriz. Antifiriz araçların donmasını önlememiz için.  Daha sonra enjektör ve yağ bakımlarının, fren balatalarının kontrollerinin yapılması gerekiyor. Özellikle de araçlarımızda kar lastiklerinin takılması ve komple bir bakımdan geçirilmesi gerekiyor. Araçlarımızı soğuk hava koşullarına ve don durumuna karşı korumamız gerekiyor? diye konuştu.

BOZUK YOLLAR ARAÇLARI MAHVETTİ

Öte yandan, Ardahan´da yolların bozuk ve dengesiz olması araçların alt takımına büyük zararlar veriyor. Sanayinin yolunu tutan araç sahipleri araçlarının genellikle alt takımlarının bozuk olmasıyla karşılaşıyor. Maddi anlamda sıkıntıya düşen araç sahipleri, Ardahan Belediyesinin bozuk olan yollara çözüm bulmasını beklediklerini söylediler.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler