SANAYİ ESNAFI DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Küçük Sanayi Sitesi Doğalgaz Projesinin temeli atıldı.

22.08.2019 16:32:23 0
SANAYİ ESNAFI DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Küçük Sanayi Sitesi Doğalgaz Projesinin temeli atıldı.

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkan Vekili Erdal Kara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, Şoförler Odası Başkanı Asim Özer, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Selahattin Yılmaz, Kargaz Yetkilileri, Sanayi esnafı ve vatandaşların katılımı ile doğalgaz projesine ilk kazma vuruldu.

Doğalgaz projesinin çalışmaları hakkında KARGAZ yetkililerinden bilgi alan Vali Mustafa Masatlı, Ardahan´ın konumu hakkında önemli bilgiler verip coğrafi bölge olarak doğalgaz yolunda konumunu bir kez daha hatırlatarak, ?Ülkemize tek girişi olan Ardahan´da geçen doğalgazdan da vatandaşlarımızın yararlanması ve malum kış aylarının sert geçtiği yerde bu kaynak Ardahan halkı ve dışarıdan gelen esnaflar için büyük bir servettir? dedi.

Vali Masatlı daha sonra Sanayi esnafını tek tek ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları hakkında bilgiler aldı.

Ardahan halkının refaha kavuşması için esnaflara yararlı bilgiler sunarak yapılacaklar listesinde bir takım çalışmaların olduğunu belirten Vali Mustafa Masatlı, ?Ben buraya paraşütle inmedim, saha da çok çalıştım çok emek sarf edip ülkemin, memleketimin kalkınması için elimden gelen her şeyi fazlasıyla yaptım. 18 yaşımdan beri memleketim Sungurlu´dan ayrı kalıp bunca zamana kadar ülkeye katkı sağlamak için Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla görev için gittiğimiz her yeri güçlendirip, kalkındırma açısından çaba sarf ediyorum. Halkımızın sorunlarını çözmek, onların dertleriyle dertlenmek, ülkeme faydalı hizmetler katabilmek için bir binaya kolon olmaya söz vermişim. Bu amaç ve aşkla çalışıyorum? dedi. Vali Masatlı´nın esnaf ziyareti yoğun ilgi gördü.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi