ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU!

Ardahan’da ilk kez organize edilen Penaltı Turnuvası heyecanı sona erdi.

SPOR 4.06.2022 15:11:00 0
ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da ilk kez organize edilen Penaltı Turnuvası heyecanı sona erdi. Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Penaltı Turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Çok sayıda izleyici tribünde yer alarak karşılaşmaları heyecanla takip ettiler.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Star Arena, Kuzey Yıldızı Otel, Ardem Tavukçuluk, Derin Ayakkabıcılık, Bilim Kırtasiye, Bingöl Lokantası, Süreç Matbaa, Lezzeti Kür ve Deniz Center sponsorluğunda Ardahan’da ilk kez organize edilen dev turnuvaya 55 takım katıldı. 02 Haziran Perşembe günü 80. Yıl Şehir Stadyumunda başlayan Penaltı Turnuvası final karşılaşmalarıyla tamamlandı.

48 erkek, 7 kadın takımının katıldığı turnuvada rakiplerini eleyen erkekler kategorisinde Yenimahalle takımı şampiyon olurken, Ardahan Üniversitesi YÖN City ikinci, Muhanke takımı ise üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Hedef Kazıcılar takımı şampiyon olurken, PTT takımı ikinci, Çılgınlar takımı ise üçüncü oldu. Oldukça çekişmeli geçen penaltı atışlarında dereceye girenlere kupa, madalya ve hediyeler verildi.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Özgür Hamza Küçük yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa organize ettiğimiz turnuva keyifli anlara neden oldu. Birbirinden heyecanlı karşılaşmalar izledik. Organizasyona katılan tüm takımlarımıza, izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon olan takımlarımızı ve dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca bize bu turnuvada destekte bulunan sponsorlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonları her yıl yapmayı hedefliyoruz. Amacımız gençleri spora yönlendirmek, sosyalleşmelerini sağlamak” diye konuştu.


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti