SALİH TOPÇU:”ARDAHAN’A HİZMETKARLIK YAPMAK İÇİN HAZIRIM”

AK Parti Ardahan Belediye Başkan aday adayı olan Salih Topçu, 2024 yerel seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, “Ardahan’a hizmetkarlık yapmak için, Ardahan’ı emin olmayan ellere bırakmamak için adayınız olmaya hazırım” dedi.

SİYASET 28.11.2023 17:15:00 0
SALİH TOPÇU:”ARDAHAN’A HİZMETKARLIK YAPMAK İÇİN HAZIRIM”

Ardahan’da AK Partiden 13 aday adayı başvuru yaparken Ardahan’ın tanınan ve sevilen esnaflarından Salih Topçu’nun tüm çevreler tarafından kabul gördüğü, tecrübesi ve birikimiyle ismi öne plana çıkıyor.

AK Parti Ardahan Belediye Başkan aday adayı olan Salih Topçu, 2024 yerel seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, “Ardahan’a hizmetkarlık yapmak için, Ardahan’ı emin olmayan ellere bırakmamak için adayınız olmaya hazırım” dedi.

Topçu açıklamasında şunları söyledi; “Ardahan’da doğan ve büyüyen bir kardeşiniz olarak başlayan yeni dönemde, yeni AK Parti hizmetkarlığı noktasında belediye başkan aday adayı oldum. Zeminden ve çekirdekten yetişmiş birisiyim ve her kesimin ortak payda da adayıyım. Gerçek bir AK Parti kurucusu olarak, yeni şafak gazetesi Ardahan il temsilcisi olarak bir gazeteci ruhuyla Ardahan’ın tüm caddesini, sokağını adasına, parseline kadar bilen, sorununu ciddiyetle analiz eden bir kardeşiniz olarak Ardahan Belediye Başkan aday adayıyım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak çıktığımız bu yolda sağa sola, rüzgar nerden eserse oraya evirilip çevrilmedik. Bu noktada da sıramızı bekledik, hakkımız olanı istedik. Mevkilere, makamlara aşık değiliz, biz memlekete, bayrağa, vatana aşığız. Bunu hizmetle taçlandırmak istedik ve bunun gerçekleşmesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milletvekilimiz Kaan Koç’un tensiplerine ihtiyacımız vardır. Ayrıca İl Başkanımız Ersin Yılmaz nezdinde partimizin tüm teşkilatının desteğiyle eğer uygun görülürsek Ardahan’a hizmetkarlık yapmak için hazırım, hizmetkarlık gömleğini giymek için hazırım. Ardahan’ı emin olmayan ellere bırakmamak için adayınız olmaya hazırım. Ardahan’ı yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak için hazırım. Aday adaylık sürecim boyunca desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SALİH TOPÇU KİMDİR?

1977 yılında Ardahan’da doğdu. İlk okulu Halitpaşa İlkokulunda, ortaokulu Ardahan merkez ortaokulunda, lise öğrenimini Endüstri meslek lisesinde okudu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Topçu, Ardahan’da 30 yıldır esnaflık yapmakta. Şehir düzenlemesi ve peyzaj saha tecrübesi vardır. Birçok iş bitirme tecrübesine de sahip olan Topçu, 1996-2006 yılları arasında Yeni Şafak Gazetesi temsilciliği ve muhabirliği görevini yürüttü.

Radyo ve televizyonculuk alanında da tecrübesi bulunan Topçu, askerliğini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığında foto ve santral operatörü olarak tamamladı. Askerlik vazifesinde üstün başarı belgeleri mevcuttur.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak