Şahin ve İşçi İl Genel Meclis Üyeliği´ne yeniden aday!

AK Parti mevcut il genel meclis üyesi olan Posof encümenlerinden Osman Şahin ve Mehmet İşçi 31 Mart 2019´da yapılacak seçimlerde yeniden AK Parti´den İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladılar.

GÜNCEL 5.12.2018 15:09:38 0
Şahin ve İşçi İl Genel Meclis Üyeliği´ne yeniden aday!

AK Parti mevcut il genel meclis üyesi olan Posof encümenlerinden Osman Şahin ve Mehmet İşçi 31 Mart 2019´da yapılacak seçimlerde yeniden AK Parti´den İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladılar.
Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Şahin ve İşçi, il genel meclis üyelerinin bürokrasi ile köyler arasında iletişimi sağlayan kişiler olduğunu belirterek ?Bizler her zaman bu iletişimi en iyi şekilde sağladığımızı ve Posof ilçemizde önemli hizmetler yaptığımıza inanıyoruz, eğer Partimiz ve seçmenler uygun görürse tekrardan millete hizmet için il genel meclis üyeliğine aday olduğunu söylediler.
Geride kalan beş yıl içerisinde Posof ilçesi için büyük hizmetlere imza attıklarının söyleyen Osman Şahin ve Mehmet İşçi, Posof ilçesinde köylerin ve mezraların tamamında içme suyu, evsal atık ve altyapı sorunun bitirildiğini, bazı köylerde Kilit parke çalışmalarının devam ettiğinin vurguladılar.
Göztaşı-Kol, Posof Köprübaşı- Derindere-Balgöze köyü, Posof-Gönülaçan Köyü, Posof-Günbatan grubu , Posof-Demirdöken Köyü asfalt çalışmalarının tamamen bitirildiğinin altının çizen Osman Şahin ve Mehmet İşçi, Yayla yollarında da çalışmaların yapıldığının söylediler.
İlçenin yol, altyapı, içme suyu gibi birçok projesinin yüzde 80´inin bitirildiğini söyleyen Şahin ve İşçi, Her insanın doğup büyüdüğü yere karşı sorumlulukları vardır. Yaşadığı yerin havasını teneffüs eden, ekmeğini yiyen, sokaklarında büyüyen herkesin o şehre karşı sorumlulukları olmalıdır. Bizler bu sorumlulukla ilimize ve ilçemize devletimizin tüm imkânlarını hiçbir ayrım yapmadan seferber ettik. 5 yıllık Görevimiz boyunca toplumun her kesimine yakın olup güzel hizmetlerde bulunduk. İlimiz ve ilçemiz için neler yapabiliriz hep bunları tartıştık. Bundan sonrada çözüm odaklı, bölgemizin ve Posof´umuzun kazanımları doğrultusunda çok çalışıp herkesi kucaklayacağız. İlçemize bu hizmetleri kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, Hükümetimize, İl ve İlçe teşkilatlarımıza, Milletvekilimize, Valilerimize, İl Özel İdaresine ve bütün kurumlara katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz? dediler.
Şahin ve İşçi, Özellikle hayatının kaybeden AK parti İl Genel Meclis Üyesi Bedrettin Çakıcı´nın ilçemize yapmış olduğu katkıları hiçbir zaman unutamayız? dediler.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler