SAĞLIKLI SEYAHAT İÇİN ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Ardahan´da faaliyet gösteren ticari araçların dezenfektasyonu yapılarak halkın daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.

16.09.2020 10:43:23 0
SAĞLIKLI SEYAHAT İÇİN ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da faaliyet gösteren ticari araçların dezenfektasyonu yapılarak halkın daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor. 

Koronavirüs salgınına karşı önlem almaya devam eden Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer önderliğinde Ardahan´da ki ticari araçlarda dezenfekte uygulaması yapıldı.

Ardahan´da korona virüs salgını nedeniyle Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından kentteki tüm ticari araçlar oda başkanlığı binası önünde dezenfekte edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Asim Özer, ?Ülkemizin içinde bulunduğu hassas ortam nedeniyle bizlerde üzerimize düşen sorumluluk çerçevesinde çalışmalarımıza ve önlemlerimizi arttırdık. Odamız bünyesine almış olduğumuz ilaçlama makinası ile ilimizde faaliyet gösteren ticari araçlarımızın dezenfektesini düzenli olarak ücretsiz bir şekilde yapıyoruz. Salgının yayılmaması için bu çalışmaların öneminin farkındayız. Belirlediğimiz günlerde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında kendi olanaklarımızla ilimizde ki tüm ticari araçlar dezenfekte uygulamasına tabi tutuluyor. İçişleri Bakanlığımızın genelgesi kapsamında dezenfekte edilen araçlarımıza dezenfekte belgesi veriyoruz. Bu uygulama tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarımız devam edecek? dedi.

Araçları titizlikle dezenfekte edilen araç sürücüleri, bu uygulamayı ücretsiz yapan Oda Başkanı Asim Özer´e teşekkür ettiler.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler