Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Recepoğlu´ndan Atalay´a teşekkür

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu´nu ziyaret etti.

23.02.2021 15:41:05 0
Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Recepoğlu´ndan Atalay´a teşekkür

ŞENOL KİRMAN 

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu´nu ziyaret etti.

Ziyarette Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu, Ardahan´a 4 adet ambulansın tahsis edilmesinde emeği geçen ve pandemi sürecinde ki sağlık çalışmaları konusunda göstermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Orhan Atalay´a teşekkür etti.

Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu yaptığı açıklamada, ?Ak Parti Ardahan Milletvekili ve aynı zamanda İSİPAB Türk gurubu başkanı Prof. Dr. Orhan Atalay´a bakanlığımız tarafından ilimize tahsis edilen 4 adet 4x4 Ambulans ve bütün dünyanın içinde bulunduğu Covıd-19 Pandemisi ile yapılan mücadele kapsamında ilimiz de görev yapan sağlık kahramanlarının süreç boyunca malzeme ve ekipman konusunda sıkıntı yaşamamaları için göstermiş oldukları üstün gayret ve çabalarından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunduk. Ayrıca kendilerinden sağlık kahramanlarının çalışma koşullarının düzenlenmesi için yapılacak olan çalışmalara destek olmaları konusunda taleplerimizi ilettik. Milletvekilimize göstermiş oldukları samimi sohbet ve ilgiden dolayı şahsım ve şubem adına teşekkür ederim? dedi.

Ziyaret sonrası Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay´a hediye takdim etti.


1

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

2

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

3

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

4

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

5

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür