Saffet Kaya: "Ben Ardahan’ı ruhumla seviyorum"

Ardahan'dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, memleketinde gittiği her yerde coşkuyla kurbanlar kesilerek karşılan

GÜNCEL 25.10.2023 12:32:00 0
Saffet Kaya:

Ardahan'dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, memleketinde gittiği her yerde coşkuyla kurbanlar kesilerek karşılandı. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği geçmiş dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, sevenleriyle hasret gideriyor. Gittiği her yerde kurban kesilerek karşılanan Saffet Kaya, vatandaşların da davetlerine katılarak hasret gideriyor. 

Köylerde halkla birlikte  yürüyen Kaya,  onların sorunlarını dinledi, kendisinden talep edilen sorunları kaydetti. 

Önceki gün Hoçvan, Çıldır, Hanak,  ve Kartalpınar köyüne   yaptığı ziyaretlerde Kaya’ya her gittiği yerde kurbanlar kesildi, genç, yaşlı çocuk demeden herkesin çoşkulu  sevgisiyle karşılandı.  Hasta ziyaretleri  ve taziye ziyaretleri gerçekleştiren Kaya, bazı açılışlara da katılarak kurdele kesti.  

Mevlananın “ Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim. Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur Ben Dostlarımı Ruhumla Severim. O ne durur, ne de unutur.” Sözünü hatırlatan Kaya “ Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Kalıcı olan gönüllerdeki yerdir. Ben Hiçbir zaman bu şerefli halk ile gönül bağımı  koparmadım. Mesele Vekil olup olmamak meselesi değil mesele memleketi sevmek. Memleketi gönülden seviyoruz. 30 yıl siyaset yaptık ve bu süreçte gönül gönüle verdik. Bu memlekete Cumhuriyet tarihinin en iyi hizmetini veren, hayatını adayan, ekmeğini bölen, insanları ayırmadan herkese eşit davranan, kapısı açık, gönlü, yüreği açık, insanları başının üstüne koyan tek bir kişi vardır oda Saffet Kaya’dır.  "Bizim yüreğimiz Ardahan için çarpıyor. Bu şerefli halkıma bu bedende bu kalp attıkça  milletvekili olsam da olmasam da hizmet etmek benim namus borcumdur” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak