SAFFET KAYA, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ardahan’da milletvekili aday adayı olup olmayacağı en çok merak edilen isimlerin başında gelen Saffet Kaya AK Parti Genel Merkezine giderek aday adaylığı başvurusu yaptı.

SİYASET 25.03.2023 15:42:00 1
SAFFET KAYA, AK PARTİ

Ardahan’da milletvekili aday adayı olup olmayacağı en çok merak edilen isimlerin başında gelen Saffet Kaya AK Parti Genel Merkezine giderek aday adaylığı başvurusu yaptı.

20. 21. ve 23. Dönem Ardahan Milletvekiliği yapan Saffet Kaya’nın aday olması siyaset arenasını yeniden hareketlendirdi. 2023 seçimlerinde nasıl bir tavır sergileyeceği en çok merak edilen Kaya’nın adaylığı sevenlerince olumlu karşılandı.

Ardahan 20-21 ve 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, son dakika açıklaması ile AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptığını duyurdu. Kaya, “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezimizin daveti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile başvurumu yaptım. ” dedi.

Günlerdir sessizliğini koruyan Kaya, bugün yaptığı açıklama ile aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıkladı.

Kaya’nın açıklaması şu şekilde:

“30 yıldır onurla ve şevkle sürdürdüğümüz siyasi hayatımızda 20.-21. ve 23.Dönem Ardahan Milletvekili olma şerefini bizlere nasip eden Allah’a şükrediyor, bizleri gönüllerinin en müstesna yerinde taşıyan aziz hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
21.yüzyılı büyük umutlar ve hedeflerle Türkiye Yüzyılı hayaline çevirdiğimiz bu dönemde de, gerek Ardahan halkımızın, gerekse ülkemizin her yerinden bizleri arayan, ziyaretimize gelen binlerce vatandaşımızın, onlarca STK’mızın yine-yeniden teveccühüne mazhar olduk, hepsine tekrar teşekkür ediyor ve eşi benzeri olmayan karşı durulmaz bu tutumlarına en güçlü şekilde cevap vereceğimizi, uzattıkları ellerini tutacağımızı bilmelerini istiyorum.
Bu vesile ile; Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezimizin daveti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile 14 Mayıs 2023 seçimleri için Ardahan Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptığımı halkımızla ve kamuoyuyla paylaşmak isterim. Seçimlerin ülkemiz, aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diler selam ve saygılarımı sunarım.”


Yaşar Nabi Eren
25.03.2023 23:18:55
Yerinde duramazdın, ne yaptın ettin yine yamandın ak partiye.

1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!