SAFFET KAYA´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ardahan´dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, yoğun bir programı olmasına rağmen ziyaretlerine ara vermeden İl, İlçe, Belde ve Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

17.02.2021 16:45:48 0
SAFFET KAYA´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, yoğun bir programı olmasına rağmen ziyaretlerine ara vermeden İl,  İlçe, Belde ve Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında Ardahan Medya Gazetesini ´de ziyaret eden Saffet Kaya, burada gazete yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar tarafından karşılandı. 

Gazete basım tesisini gezen Kaya, ziyaretleri sırasında halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştıklarını söyledi. 

Ardahan´da çok yoğun programlarının olduğunu ancak şikâyetçi olmadığını belirten Kaya, ?Bizler milletvekili olduğumuz zaman neysek, şimdide oyuz,  Bir taraftan Ankara´da vatandaşlarımızla bir araya gelirken, diğer taraftan da sevdalısı olduğumuz beni bağrına basan bölgemizde gezi ve ziyaretler yaparak halkımızın durumunu görmek istedik, Biz bu memlekete sevdalıyız, Bu şerefli halkıma, bu onurlu halkıma hayatım boyunca yaşadıkça milletvekili olsam da olmasam da bu memlekete hizmet etmek, sizlerle gönül gönüle vermek benim namus borcumdur? dedi.

Yerel medyanın öneminin tartışılmaz olduğunu söyleyen Kaya,? Toplumumuzu her konuda bilgilendirmek için ellerinden geleni yapan,  bütün gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyoruz? dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ardahan Medya Gazetesi çalışanları, Saffet Kaya´ya teşekkür ettiler.


1

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

2

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

3

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği

4

Başkan Demir, eline torbayı aldı çöp topladı

5

Askeroğlu, hastanede çocukların bayramını kutladı