Saat Kulesi yapım işi ihaleye çıkarıldı

Ardahan Vakfı tarafından Ardahan’da yapılacak olan saat kulesinin yapım işi ihaleye çıkarıldı.

GÜNCEL 4.07.2023 15:24:00 0
Saat Kulesi yapım işi ihaleye çıkarıldı

Ardahan Vakfı tarafından Ardahan’da yapılacak olan saat kulesinin yapım işi ihaleye çıkarıldı. 23 metre yüksekliğinde Milli Egemenlik Parkı içerisine yapılacak olan Saat Kulesi’nin ihale süreci başladı.

Saat Kulesi ihalesine katılacak firmalar tekliflerini 14 Temmuz 2023 saat 17.00 mesai bitimine kadar Ardahan Vakfı Genel Müdürlüğüne gönderebilecekler.

Firmalardan toplanan teklifler 17-21 Temmuz tarihleri arasında açık ihale usulü ile Vakfın belirleyeceği ve kamuya açık bir şekilde gözlemciler eşliğinde ihaleye sunulacak. Saat Kulesi yapım işine sözleşme imzalandıktan 15 gün sonra başlanılacak.

Ardahan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Celil Ünlü yaptığı açıklamada, “Ardahan Vakfı olarak 2021 yılında söz verdiğimiz ve cumhuriyetimize, kadim tarihimize, medeniyetimize ve tüm Ardahanlılara armağan edilmek üzere 23 metre yüksekliğinde yapılacak saat kulemizin inşaatı için bütün şartlar olgunlaşmıştır. Tarihsel ve Sanatsal değeri olacak kulemizin yapımı için ihale sürecimiz başladı. Şimdiden vatanımıza milletimize tarihimize ve cumhuriyetimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu