SAADET PARTİSİ SAHADA

Ardahan’da da tüm ilçe ve beldelerde aday gösteren Saadet Partisi’nin adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SİYASET 20.03.2024 12:19:00 0
SAADET PARTİSİ SAHADA

Saadet Partisi YSK’nın açıkladığı verilere göre, Türkiye genelinde 1289 seçim bölgesinde belediye başkan adayı çıkararak birinci sırada yer aldı.

Ardahan’da da tüm ilçe ve beldelerde aday gösteren Saadet Partisi’nin adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Esnaf, vatandaş, STK, Kamu kurum ve kuruluşlarına da ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi adayları ziyaretleri sırasında büyük bir ilgiyle karşılanıyorlar. 

İl ve ilçelerde seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini söyleyen Saadet Partisi Ardahan Belediye Başkan Adayı Zafer Alpaslan, “31 Mart 2024 yerel seçimlerde iddialıyız. Bu ülkeye belediyeler nasıl yönetilir anlayışını Millî Görüş bu ülkeye öğretti. Bu ruhla hareket ederek talip olduğumuz bu kutlu görevde "Lider Ülke Türkiye’ diye tanımladığımız Millî Görüş belediyeciliğini bir kez daha göstermek istiyoruz” dedi.

VALİ ÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİLER

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Ardahan Belediye Başkan Adayı Zafer Alpaslan, Çıldır İlçesi Belediye Başkan Adayı Murat Yener, Damal Belediye Başkan Adayı Mikail Koca, Göle Belediye Başkan adayı Abdulvahap Yılmaz, Köprülü Beldesi Belediye Başkan Adayı Turan Taşdemir, Hanak Belediye Başkan adayı Selim Bilgili, Posof Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, İl Başkanı İsmail Canbaz ile birlikte Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hayrettin Çiçek, “Seçimlerin, ülkemiz ve Ardahan’ımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seçim sürecinin ülkemize ve Ardahan’da yakışan bir şekilde geçmesini dilediklerini söyleyen Saadet Partisi Ardahan İl Başkanı İsmail Canbaz ‘Amacımız Ardahan’a ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek’ ifadelerini kullandı.

 

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak