RUS TURİST ÖNCELİĞİ OTELİ KAPATTI!

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rus turistler tatil planlarını ertelerken, bu durumdan Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezide etkilendi.

GÜNCEL 9.06.2022 17:21:00 0
RUS TURİST ÖNCELİĞİ OTELİ KAPATTI!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rus turistler tatil planlarını ertelerken, bu durumdan Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezide etkilendi.

Ardahan’ın Yalnızçam Kayak Merkezi’nde bulunan Yalnızçam Oteli kapandı. Ardahan’a turist çekeceğiz planları üzerine kiralanan Yalnızçam Oteli’ne kilit vuruldu.

Yalnızçam Kayak Merkezi, Ardahan’ın kış turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yere sahip. Türkiye'nin parlayan yıldızı Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezinde bulunan Yalnızçam Oteli Azeri işadamının Elbeyli Turizm Ltd. Şirketine 5 yıllığına kiralanmıştı.   

Yalnızçam Kayak Merkezi yaz ve kış aylarında turist akınına uğrarken Yalnızçam Oteli işletmecisi Azeri işadamı, özellikle Rus turistleri Ardahan’a getirme planı üzerine oteli kiralamıştı. Geçmiş yıllarda Ardahanlılar tarafından kiralanan Yalnızçam Oteli yaz ve kış aylarında açık tutulurken, Azeri işadamının Rus turist önceliği otelin kapanmasına neden oldu.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rus turistler tatil planlarını ertelerken, bu durumdan Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezide etkilendi. Antalya’da ve yurtdışında otelleri bulunan Azeri işadamının Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ülkemize turistin gelmemesi üzerine Yalnızçam Oteli’ni kapattığı öğrenildi.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!