Rektör Adayı Halim Kazan´dan Darbe Teşebbüsüne Sert Tepki!

Rektör Adayı Halim Kazan´dan Darbe Teşebbüsüne Sert Tepki!

EĞİTİM 17.07.2016 00:47:44 0
Rektör Adayı Halim Kazan´dan Darbe Teşebbüsüne Sert Tepki!

Ardahan Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Halim Kazan, 15 Temmuz´da gerçekleştirilmek istenen FETÖ Terör Örgütü Darbe girişimine sert bir dille tepki göstererek, ?Darbeyi püskürterek demokrasi zaferine emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum? dedi. 
Kazan mesajında şunları kaydetti;
´´Bir ülkede malı canı ırzı-namusu güvende olup, mal mülk edinen, eğitim gören istediği gibi seyahat eden insanlar, bir ülkede ihtilal yapma yada darbeye kalkışıyor. Darbeci zihniyet halkını zorla esir edip silah çekiyorsa bu insanlar bu ülkeye ait insanlar olamaz. Olsa olsa vatan haini ırz ve insanlık düşmanlarıdır. Bu insanların cezasız kalmaması gerekir.´´
Kazan, ´´Bu duygu ve düşüncelerle yapılan haince darbe girişimde hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bizler devletimizin ve milletimizin yanındayız. Demokrasiden yanayız. Asker, polis, sivil halk her kim olursa olsun ülkemizin insanlarının birbirine düşmemesi için tüm görüş ayrılıklarımızı bir kenara bırakarak demokrasimize ve ülkemize sahip çıkmalıyız´´ diye konuştu.


1

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

2

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

3

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı

4

Ardahan'da İl Genel Meclis Başkanı seçildi

5

Tohumluk soğan 100 TL den satışa çıktı