RAHVAN AT YARIŞLARINDA ARDAHAN’DAN ÜÇÜNCÜLÜK

Erzurum’da düzenlenen 2. Geleneksel Rahvan At Yarışlarına Rahvan At Binicilik ve Spor Kulübü Derneği adına katılan Ardahanlı biniciden başarı geldi.

GÜNCEL 5.09.2022 12:21:00 0
RAHVAN AT YARIŞLARINDA ARDAHAN’DAN ÜÇÜNCÜLÜK

HABER: ŞENOL KİRMAN

Erzurum’da düzenlenen 2. Geleneksel Rahvan At Yarışlarına Rahvan At Binicilik ve Spor Kulübü Derneği adına katılan Ardahanlı biniciden başarı geldi. Baş Altı kategorisinde Ardahan’dan Ümit Arabul üçüncülük elde etti.

Büyükşehir Belediyesi ile Yakutiye Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Rahvan At Yarışları adeta nefesleri kesti. Umudum Köyü’nde gerçekleşen yarışlar yoğun ilgi gördü. 

Yarışlar öncesinde Erzurum Bar ekibi ve Mehteran takımı gösteri yaptı. Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ilçe belediye başkanları, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Rahvan At Yarışlarına Ardahan’ı temsilen Rahvan At Binicilik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Murat Arabul ve Ümit Arabul katılım sağladı.

Nefes kesen Rahvan At Yarışlarında Ümit Arabul ‘Kırımlı’ atıyla Baş Altı kategorisinde üçüncü oldu. Üçüncülük kupasını Rahvan At Binicilik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Murat Arabul’a Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat takdim etti.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti