PTT'nin kuruluş yıl dönümünde 183. müşteriye hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 183’üncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Ardahan’da 183’üncü müşteriye hediye verildi.

23.10.2023 14:16:00 0
PTT

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 183’üncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Ardahan’da 183’üncü müşteriye hediye verildi.

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

PTT'nin 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ardahan PTT Başmüdürlüğüne işlem yaptırmak üzere gelen 183. müşteri hediyeyle ödüllendirildi. PTT Ardahan Başmüdürlüğü, teşkilatın 183. kuruluş yıl dönümü mutluluğunu, düzenlediği sürpriz etkinlikle müşterileriyle paylaştı.

PTT'ye, teşkilatın 183. kuruluş yıl dönümünde gelen ve 183 sıra numarasıyla gişe işlemi yaptırmak isteyen Vesile Düzgüner’e, Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Özel Pul" hediye edildi.

Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya ve beraberinde ki kurum çalışanları PTT'nin 183. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i ziyaret ettiler.

Ziyarette, PTT Başmüdürü Jülide Kaya, PTT Teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri ve PTT’nin Ardahan genelinde yürütülen faaliyetlerine ilişkin Vali Çiçek’e bilgi verdi ve Cumhuriyetin 100. yılı anısına hazırlanan puldan takdim etti.

Vali Hayrettin Çiçek, insanlar arasındaki iletişimi sağlayan, geçmişin hafızasını geleceğe aktaran PTT Teşkilatının önemli kurumlardan birisi olduğunu ifade ederek, 183. yıl dönümünü kutladı. 

Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya yıl dönümü ile alakalı yaptığı açıklamada, “23 Ekim 1840 tarihinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan kurumumuz ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. İlimiz genelinde personelimizle bu alanda vatandaşlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, bugün 183. müşterimize Cumhuriyetin 100. yıl anısına pul hediye ettik. Bu vesileyle kuruluş yıldönümümüzü kutluyor, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!