PTT'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE 182. MÜŞTERİYE HEDİYE

PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ardahan PTT Başmüdürlüğüne işlem yaptırmak üzere gelen 182. müşteri hediyeyle ödüllendirildi.

GÜNCEL 24.10.2022 12:33:00 0
PTT

HABER: ŞENOL KİRMAN

PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ardahan PTT Başmüdürlüğüne işlem yaptırmak üzere gelen 182. müşteri hediyeyle ödüllendirildi.

PTT Ardahan Başmüdürlüğü, teşkilatın 182. kuruluş yıl dönümü mutluluğunu, düzenlediği sürpriz etkinlikle müşterileriyle paylaştı.

Başmüdürlüğe, teşkilatın 182. kuruluş yıl dönümünün kutlandığı 24 Ekim'de gelen ve 182 sıra numarasıyla gişe işlemi yaptırmak isteyen Burhan Çaydaşi’ye, Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya tarafından “Zaferin 100. Yılı Anısına Özel Gün Zarfı ve Pulu" hediye edildi.

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT AŞ’nin 182. yılını kutlayan Ardahan PTT Başmüdürü Julide Kaya, yaptığı açıklamada, “Kökleri sağlam, dalları birçok alana uzanan asırlık bir çınar misali, sorumluluklarımızın bilinciyle milletimize hizmet ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

PTT’nin hizmet ağını her geçen gün büyütmeyi hedeflediğini kaydeden PTT Başmüdürü Jülide Kaya şunları söyledi; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kuruldu. Kurulduğu ilk günden itibaren Türk milletinin birçok temel ihtiyacını karşılayan PTT AŞ, sunduğu hizmet ağını her geçen gün büyütmeyi hedefliyor. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan iş yerleri ve 42 bini aşkın personeli ile müşterilerinin üst düzey memnuniyet duymasını sağlıyor. Günümüzde postadan kargoya, e-ticaretten filateliye, bankacılıktan lojistiğe birçok alanda faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, sahip olduğu iki asra yaklaşan tecrübesi ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. PTT AŞ, geçmişten gelen hizmet alanlarına yenilerini eklerken aynı zamanda sürdürdüğü faaliyetlerini de günümüz ihtiyaçları ve teknolojisi ile yenilemeye ve hem ulusal hem de uluslararası sorunlara çözüm bulma noktasında aktif olarak rol almaya devam ediyor. PTT AŞ, hizmetlerini dünya çapında önemi her geçen gün daha çok anlaşılan iklim bilinci ve çevre duyarlılığına uygun bir şekilde, geçmişten aldığı 2 asra yaklaşan tecrübesini günümüz teknolojileri ile birleştirerek güncelliyor. PTT AŞ, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi ile tebligatların dijital ortama taşınmasını sağlayarak tonlarca kâğıdın israf edilmesine engel oluyor. Bu sayede binlerce ağaç kesilmekten kurtuluyor. Yeşil lojistik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, filosunda bulunan elektrikli araç sayısını artırarak çevre dostu bir anlayış ile karbon salınımını en aza indirmeyi hedefliyor” dedi.

PTT AŞ’nin sahip olduğu gücü köklü geçmişinden aldığını vurgulayan Julide KAYA, “Kökleri sağlam, dalları birçok alana uzanan asırlık bir çınar misali, sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu birçok alanda yürüttüğümüz çalışmalar ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Yurt içi çalışmalarımızın yanı sıra yurt dışı kargo gönderimi olan TURPEX ile de dünyanın pek çok ülkesine vatandaşlarımızın kargolarını teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaya, “Globalleşen dünyamızın gerekliliklerini yerinde tespit edip uygulamaya koyduğumuz çalışmalarımızda; motivasyonumuzu müşterilerimizin memnuniyetinden, gücümüzü de iki asra yaklaşan tecrübemizden alıyoruz. Şirketimizin hedeflerini her geçen gün büyütmesinde, hizmet ağını yurdun dört bir köşesine taşımasında ve faaliyetlerini sürdürdüğü sektörlerde standartların üzerinde olmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Şirketimizin kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla kutluyorum” diye konuştu.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu