Pozitif ayrımcılık istiyoruz...

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, ?Batıda ki esnafla doğuda ki esnafın bir tutulmamasını isteyerek, kış ayının zor geçtiği Ardahan´a pozitif ayrımcılık yapılmalıdır? dedi.

GÜNCEL 13.01.2021 11:42:50 0
Pozitif ayrımcılık istiyoruz...

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, ?Batıda ki esnafla doğuda ki esnafın bir tutulmamasını isteyerek, kış ayının zor geçtiği Ardahan´a pozitif ayrımcılık yapılmalıdır? dedi.

Ardahan esnafının ve halkının zor günler içinde olduğunu sürekli gündeme getiren Başkan Morkoç, Ardahan Milletvekilleri Orhan Atalay ve Öztürk Yılmaz´a çağrıda bulunarak, Ardahan esnafının mağduriyetlerini meclise taşımalarını istedi.

POZİTİF AYRIMCILIK İSTİYORUZ

Başkan Morkoç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ?Bugün sabah FOX TV izlerken konuk olarak yayına katılan Google Türkiye temsilcisi Mehmet Keteloğlu,  ben ticaret bakanı ile görüştüm e- ticaret başlasa esnaf kurtulacak diyor. Ya arkadaşlar bizim yaklaşık 850 üyemiz var bunların içinde en fazla 50 kişi E- ticaret yapma imkanı var. Yeni mahalledeki bakkal Raşit amca faturalarını ödeyemiyor. Karagöl deki berber Zafer abi kirasını ödeyemiyor, Kaptanpaşadaki kuaför ablanın doğalgazı kesik, 4 garson çalıştıran kahveci abi iş arıyor, 10 kişi çalıştıran restorancı Adil abi parasızlıktan sigarayı bıraktı, terzi abla doğalgazı yakamadığı için dükkânını açamıyor, halı sahası kapalı olanın Dicle kardeşimin faturaları yığılmış, sanayideki Sacettin usta, Mikail usta, Birol usta bırakın doğalgazı talaş bulamıyor yakmaya. Burada Ardahan´ın vekillerine tekrar sesleniyorum. Sayın Orhan Atalay, Sayın Öztürk Yılmaz, bizim esnafımız mağdur bizim esnafımız batıdaki esnaf ile bir tutmak bize haksızlıktır. Ticaret nüfus olan yerde yapılır bizde de nüfus yok. Burada bir avuç insan kalmışız bunlarda gidere ise illiğimiz elden gider tekrar ilçe olmak zorunda kalırız. Biz konuşuyoruz yetkililer duymuyor. Çıkın mecliste konuşun Ardahan esnafının mağduriyeti anlatın. Ardahan için pozitif ayrımcılık isteyin? ifadelerini kullandı.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak