POSOF’TA ÜLKÜCÜ RÜZGARI

Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay, teşkilat mensupları ile birlikte Posof’a çıka

GÜNCEL 29.10.2023 09:22:00 0
POSOF’TA ÜLKÜCÜ RÜZGARI

Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay, teşkilat mensupları ile birlikte Posof’a çıkarma yaptı. İlçe Ülkü Ocağı’nın açılışını gerçekleştiren Kay ve beraberindekiler, ilçe esnafıyla buluştu, ardından sınırda Türk Bayrağı önünde ‘Ülkücü Yemini’ ettiler. Posof İlçe Başkanlığına atanan Sezer Sanatçı, İl Başkanı Mustafa Kay'dan bayrağı teslim alarak göreve başladı.

ÜLKÜ OCAĞI AÇILDI, BAŞKAN ATANDI

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay, tüm il genelinde Ülkü Ocaklarını teşkilatlandırma ve daha aktif hale getirmek amacıyla çalışma başlattı. İl yönetimi kurarak hızlı bir çalışma sergilemeye başlayan Kay’ın girişimleriyle Posof ilçesinde Ülkü Ocağı açılarak Ocak Başkanlığına Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Sezer Sanatçı atandı. Ataması yapılan Sanatçı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay’dan bayrağı teslim alarak görevine başladı.

ÜLKÜCÜ RÜZGARI ESTİ

Posof Ülkü Ocakları’nın açılışı ve başkan atamasının ardından İl Başkanı Mustafa Kay ve beraberindekiler, Posof ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. 

Esnaf ile bir süre sohbet edip, işlerinin durumunu soran Kay, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Ülkücüleri bağrına basarak sıcak ilgi gösteren Posof halkı ve esnaf, Ülkü Ocaklarına mensup gençleri Posof’ta görmekten çok memnuniyet duyduklarını söyleyerek, İl Başkanı Mustafa Kay ve beraberindeki teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak