POSOF’TA ‘SEZGİN SEYHAN’ SESLERİ

AK Parti Posof Belediye Başkan Aday adayı Sezgin Seyhan adaylığını açıkladıktan sonra kamuoyunda kendisine karşı oluşan teveccüh, güçlü bir aday adayı olduğunu ortaya koydu.

SİYASET 16.12.2023 17:14:00 0
POSOF’TA ‘SEZGİN SEYHAN’ SESLERİ

AK Parti Posof Belediye Başkan Aday adayı Sezgin Seyhan adaylığını açıkladıktan sonra kamuoyunda kendisine karşı oluşan teveccüh, güçlü bir aday adayı olduğunu ortaya koydu.

31 Mart seçimlerinde seçmen değişimden yana tavır sergilerken aday adayı Seyhan, halkın beklentilerine karşılık verebilecek güçlü isim olarak ön plana çıkıyor.

27 yıllık görev süresinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve farklı eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Ak Parti Posof Belediye Başkan Aday Adayı Sezgin Seyhan, ilçede görülen eksikliklere de duyarsız kalmayıp Ardahan'da ilk kentsel dönüşüm projesini uygulayıp, konut sıkıntısının yaşandığı 2013'lü yıllarda 20 dairelik projesini tamamlayıp ilçeye atanan birçok kamu çalışanının sıcak bir ortamda görev yapmalarına imkan sağladı.

2021 yılında Posof Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü sırasında 150 metrekarelik  alanı modern bir kütüphaneye çevirip, düzenlediği kitap kampanyalarıyla var olan  kitap sayısını 3000'den 8000 çıkarmış, ilçenin tamamına hitap edebilecek bir zenginlik oluşturmuş.

Eğitimin bizzat mutfağında görev almış ve ülkenin kalkınmasında görev alacak milli manevi değerlere sahip, ülkesini seven binlerce gencin yetişmesini sağladı.

Okumanın yaşı olmaz düşüncesiyle Posof MYO Adalet bölümü ve Anadolu Üniversitesi AÖF Yerel Yönetimler bölümlerinde öğrenimine devam etmektedir.

AK Parti kulislerinde Sezgin Seyhan’ın isminin dillendirildiği belirtiliyor.

Posof ve Posof'lunun sevincini sevinç, kederini keder bilen Sezgin Seyhan için tüm Posof halkı kenetlenmiş ve Ak Partiden adaylığının açıklanmasını bekliyor.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak