Posof´ta kurumlara siperlikli maske dağıtıldı

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla yapılan siperlikli maskeler Posof´ta dağıtıldı.

21.04.2020 12:19:58 0
Posof´ta kurumlara siperlikli maske dağıtıldı

Korona (Covid 19) virüsü nedeniyle ülke genelinde salgınla mücadele kapsamında Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Gençlik Merkezi Lideri Metehan Önder tarafından yapılan 150 adet Siperli Maske Posof´ta kamu kurum ve kuruluşlara dağıtıldı.

Dağıtılan Siperli Maskeler ile ilgili İlçe Kaymakamı Murat Mete, ´´Ülkemiz ve tüm dünya bilinmeyen bir harple karşı karşıya ve maalesef bu mücadelede düşmanımız görünmeyen bir düşman. Mücadelemizde en önde giden unsurlarımız sağlık personelleri ve akabinde güvenlik güçlerimizdir. Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Gençlik Merkezi Lideri Metehan Önder´e ve Siperli Maskelerin yapımı ve dağıtımdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.´´ dedi.

Posof Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Yılmaz ise; ?Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzün katkılarıyla gençlik liderlerinden Metehan Önder tarafından yapılan Siperlikli maskelerin dağıtımına devam ediyoruz. Belediye Başkanlığına, Gümrük Müdürlüğüne, Ziraat Bankası Müdürlüğüne ve PTT Müdürlüğüne dağıtım yaptık. Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüze, Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze ve Gençlik Lideri Metehan Önder´e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu zorlu surecide el birliğiyle atlatacağız. Kurallara uyalım Evde kalalım" dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu