Posoflular Ankara´da buluştu

Ankara´da düzenlenen ?Birlikten Kuvvet Doğar? temalı toplantıda Posoflu STK, Bürokrat ve işadamların yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

4.02.2020 10:30:12 0
Posoflular Ankara´da buluştu

Ankara´da düzenlenen ?Birlikten Kuvvet Doğar? temalı toplantıda Posoflu STK, Bürokrat ve işadamların yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Sınav Kolejleri sahibi Orhan Özer´in ev sahipliğinde Türkiye´nin dört tarafından Ardahan Posof ilçesinden göç etmiş gurbetçi posoflular katılım sağladı. 01 Şubat 2020 Cumartesi günü Ankara´da düzenlenen ?Birlikten Kuvvet Doğar? temalı buluşmaya Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Bursa Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Zeki Aydın, İstanbul Posoflular Dernek Başkanı Aydın Karadağ ve çok sayıda Posoflu STK, Bürokrat, İşadamı katıldı.

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar yaptığı açıklamada ?Ankara´da düzenlenen ?Birlikten Kuvvet Doğar.? temalı buluşmada Türkiye´nin dört bir yanından gelen Posof´lu hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek hem tanıştık, hem kaynaştık hem de buluştuk. Buluşmamızda konuşmacılar ve katılımcılar olarak yapılanlar ve yapılması gerekenler istişare edilerek; Posof´ta yapılan 19 Mayıs Şölenlerine ve Aşıklar Şölenimize katılım konusunda, Ankara ve İstanbul´da yapılan Ardahan Tanıtım günleri´ne katılımın sağlanması konusunda, 15 Şubat´ta yapılacak olan, Aşık Müdami´yi Anma programına icabete, Posof için yapılabileceklerin değerlendirileceği bir komisyon kurulması gerektiğine, İlçemizde istihdam kapıları oluşturularak, Sıla-ı Rahim´e dönüş kapılarının açılmasına destek olunmasına, ?Posof için bir projem var? isimli bir yarışma düzenlenmesine, Posof Spor için yardım ve desteklerin yapılmasına, imkan ve fırsat bulundukça Posof´a gelerek ziyaretlerde bulunulması, Posof´lu öğrencilerimize burs çalışmalarının arttırılarak devam etmesi konusunda ve ilçemize yapılan yatırımların artırılması konularında katılımcılar arasında fikir birliği mesajları verildi. Ayrıca bu tür toplantıların da düzenli olarak yapılması gerektiğinin de altı çizildi. Bu güzel buluşmada yanımızda olan, Ardahan Milletvekilimiz, sayın Prof.Dr.Orhan Atalay´a, TBMM Eski başkanı Nevzat Pakdil´e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü sayın Nurcan Önder´e, MKE Genel Müdür Yardımcısı sayın İlhan Akdeniz´e, emekli vali sayın Cengiz Bulut´a, emekli Gümrük ve Tekel Genel Müdürü Yavuz Sayılır´a, STK´lara, Siyasetçilerimize, Bürokratlarımıza ve her zaman Posof´umuzun ve posoflumuzun yanında olan değerli Posof´lu iş adamlarımıza, Ayrıca bu güzel günde bizi ağırlayan ve kapılarını açan Sınav Kolejleri sahibi Metin Özer ve Orhan Özer, yöneticileri ve çalışanlarına şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim? dedi.


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi