Posof´a müjde!

Posof İlçesine yapılacak olan ve kurası çekilen 126 adet TOKİ konutlarının ihalesi 17 Aralık 2019 Çarşamba günü yapıldı.

18.12.2019 11:09:13 0
Posof´a müjde!

Posof İlçesine yapılacak olan ve kurası çekilen 126 adet TOKİ konutlarının ihalesi 17 Aralık 2019 Çarşamba günü yapıldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, ?Uzun zamandır ilçemizin ihtiyacı olan konutlarımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ Başkanımız ve Yönetimi, Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay´ın da destekleriyle ihaleye çıktı ve en kısa zamanda yapımına başlanacaktır. Cennet vatan Posof her şeyin en iyisine layıktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Milletvekili Orhan Atalay ise sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ?Posof´a müjde´ diyerek şu ifadeleri kullandı: ?Çıldır´a 80 dairelik TOKİ konutları faaliyete geçtikten sonra, aynı tarihlerde programa alınmış olmasına rağmen bir takım nedenlerle gecikmiş olan Posof konutlarımız da ihaleye çıktı ve ihalesi yapıldı. İnşallah önümüzdeki yılın sonunda da oturulacak hale gelir. İhalesi 17 Aralık 2019 Çarşamba günü yapılan 126 dairelik TOKi konutlarının Posof´a hayırlı olmasını diler, Çevre Şehircilik Bakanımız, TOKİ Başkanı ve yönetimi ve Posof Belediye Başkanımız Cahit Ulgar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şirin Posof´a hayırlı olsun.?
Haber: Şenol Kirman


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı