Polat MHP Ardahan`da Güven Tazeledi

SİYASET 16.01.2015 18:33:53 0
Polat MHP Ardahan`da Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi sonucu mevcut başkan Taşkın Polat, güven tazeleyerek yeniden il başkanı seçildi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’nın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede mevcut başkan Taşkın Polat ile Hülya Davutoğulları İl Başkanlığı için aday oldu.

MHP İl Başkanı adayı Hülya Davutoğulları yaptığı konuşmasında “ MHP’yi iktidara taşımak için kadınlarında büyük bir rolü olduğunu belirterek, Bizler cinsiyet ayrımı yapmadan birbirimize kenetlenmeli, teşkilat çatısı altında birleşmeliyiz. Bugün yeni bir sayfa açmalı, kırgınlıklarımızı küskünlüklerimizi bir kenara bırakmalıyız. Bugün yeni bir başlangıç yapmalıyız. Ülkücü hareketi başarıdan başarıya koşturmak düşüncesiyle, bugün karşınıza İl Başkan Adayı olarak çıkmış bulunmaktayım. Bunun için sizlerden oy istiyorum” dedi.

MHP Ardahan İl Başkanlığı için aday olan mevcut başkan Taşkın Polat ise, kongrenin millete, ülkeye ve davaya hayırlı olmasını diledi. Bugüne kadar yapmış ve hala yapmaya devam eden yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Polat, Bu ulvi seçimde delegelerimizin iradesiyle ortaya çıkacak olan sonuçta, hedefimiz tek vücut halinde MHP’yi iktidara taşımak olacaktır” dedi.

Konuşmalar ardından seçime gidildi. 242 delegenin oy kullandığı seçimde 130 oy alan Taşkın Polat yeniden İl Başkanı seçildi. Hülya Davutoğulları ise 112 oy aldı.

Seçimin ardından konuşan Polat, ülkenin yangın yerine ve savaş alanına çevrildiğini söyleyerek şunları kaydetti, ‘’’Ülkemizin yangın yerine çevrilmesi, savaş alanına çevrildiği hırsızlığın, arsızlığın ve bölücülüğün bütün kahpeliklerin ülkemiz üzerinde oynandığı bu günlerde diyoruz ki Milliyetçi Harekât Partisine Türküm diyen herkesin daha çok ihtiyacı var. Türk bayrağını kabullenmiş, devletini benimsemiş, milletin bölünmezliğini savunan her kardeşimin Milliyetçi Harekât Partisine ihtiyacı var bizim de onlara ihtiyacımız var.’’ Şeklinde konuştu.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı