PEHLİVAN´A GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ

Ardahan´ın sorunları ile mücadele eden ve her platformda dile getiren Ardahan sevdalısı, Kutlu Yol Partisi Kurucular Kurulu üyesi Levent Pehlivan Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

SİYASET 8.07.2021 15:15:00 0
PEHLİVAN´A GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´ın sorunları ile mücadele eden ve her platformda dile getiren Ardahan sevdalısı, Kutlu Yol Partisi Kurucular Kurulu üyesi Levent Pehlivan Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Kurucu Genel başkanlığını CHP eski Milletvekili adaylarından Mustafa Gümüş´ün yaptığı Kutlu Yol Partisi resmen kuruldu. Kutlu Yol Partisi Kurucular Kurulu üyesi olan Levent Pehlivan Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Ardahan´da Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı, Haber İş Sendikası İl temsilciliği, İYİ Parti Milletvekili adaylığı son olarak ta Sevdamız Ardahan Derneği Genel Başkanlığı görevini yürüten Levent Pehlivan siyasete yeniden devam etme kararı aldı.

SESİMİZİ ANKARA´DA ÇIKARTACAĞIZ

Gazetemizi ziyaret ederek süreci değerlendiren Levent Pehlivan şöyle konuştu; ?Türkiye´de ki siyasi boşluğun, siyasilerin oturdukları koltuklarda işlerini yapmadıklarını gördüğümüzden dolayı siyasete devam etme kararı aldık. Vatansever, ülkesini seven arkadaşlarımızla birlikte bu kararı aldık. Ankara´da Kutlu Yol Partisi adı altında Genel Başkanımız Mustafa Gümüş, onursal başkanımız Semih Tufan Gülaltay önderliğinde partimizi kurduk. Kutlu Yol Partisinin Genel Başkan Yarımcılığı bana nasip oldu. Ardahanlı bir Genel Başkan Yardımcısı olarak Ankara´da görev yapacağız inşallah. Özellikle orada Ardahan´ın sorunlarını dile getireceğiz. Ben Ardahan´ın sorunlarını dile getirebilmek için dağlara, taşlara yazdım. Polis Okulu, Anjiyo Ünitesi, Doğu Eksper treninin gelmesi için mücadele verdim. Ama yetkililer duymamazlıktan geldiler. İnşallah sesimizi Ankara´da çıkartacağız. Ardahan´ı iyi bir yerde en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Ardahanlı olmaktan gurur duyuyorum.  Davamızın önderi Onursal Genel Başkanımınız Semih Tufan Gülaltay, Genel Başkanımız Mustafa Gümüş, Teşkilat başkanımız Murat Taştan ve tüm dava arkadaşlarıma bu görevi şahsıma layık gördükleri için teşekkür ederim. Çıktığımız Kutlu Yolda mevlam yardımcımız olsun. Memleketimize, milletimize mahcup ettirmesin? diye konuştu.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı