Pehlivan, Zafer Bayramı’nda bayrak ve balon dağıttı

Sevdamız Ardahan Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çocuklara bayrak ve balon hediye edildi.

GÜNCEL 30.08.2023 14:06:00 0
Pehlivan, Zafer Bayramı’nda bayrak ve balon dağıttı

Sevdamız Ardahan Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çocuklara bayrak ve balon hediye edildi. 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümü Ardahan’da düzenlenen törenle kutlandı.

Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı Levent Pehlivan, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin yapıldığı alanda çocuklara Türk Bayrağı ve balon dağıttı.

Başkan Pehlivan, bu vatanın ve özgürlüğün kolay kazanılmadığının, hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirterek, “26 Ağustos 1922’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığını yaptığı, ordularımızın başlattığı Büyük Taarruz ile 30 Ağustos’ta sonuçlanan Zafer Bayramı yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun bayramıdır. Eğer bugün özgür bir Türk vatandaşı olarak yaşıyorsak bunu başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş savaşına katılan kahramanlarımıza borçluyuz. Bu vatanın ve özgürlüğün kolay kazanılmadığı, hiçbir zaman unutulmamalıdır. Bunlar gelecek kuşaklara da öğretilmelidir. Çocuklarımıza bayramı unutturmamak için 30 Ağustos’un anısına bayrak, balon dağıtmak için buradayız. Bu önemli günde devletimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi de saygıyla anıyor, tüm ulusumuzun ve Ardahan halkının Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak