Özgür Kaçar, Ardahan Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Ardahan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görev yapan Özgür Kaçar, Ardahan Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

DERNEKLER 18.12.2016 16:23:51 0
Özgür Kaçar, Ardahan Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıkladı

       Ardahan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görev yapan Özgür Kaçar, Ardahan Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıkladı. 
Kent konseylerinin yerel yönetimlere danışmanlık hizmeti veren önemli kuruluşlar olduğunu ifade eden Kaçar, ?Projelerimizle Ardahan´ın gelişimine katkıda bulunacağız ?dedi.
       Düzenlediği basın toplantısı ile basın mensupları ile bir araya gelen Kaçar, 24 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda aday olduğunu kamuoyuna duyurdu. Kent Konseylerin yerel yönetimler açısından önemine değinen Kaçar, kentin gelecek yıllara hazırlanmasında bu kuruma önemli görevler düştüğünü ifade etti. Bu noktada kent konseyine ve sivil toplum kuruluşlarına dinamizm kazandırmak için yola çıktığını dile getiren Kaçar, ?Ülkemiz son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştirerek, her alanda önemli mesafeler kat etti. Bu gelişimi Ardahan´da da sağlamalıyız. Bu nedenle gerek kent konseyine, gerekse bu konseyi oluşturan sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor. Proje ve yeni fikirler üreterek, yerel yönetimlere katkı sağlamak gerekiyor. Bu katkıyı en üst düzeye çıkarmak için yola çıktık. İnşallah başarılı olursak, hazırladığımız projelerle kentimizin gelişimine katkıda bulunacağız.?
       Kent Konseylerinin siyaset üstü bir anlayışla hizmet etmesi gerektiğini ifade eden Kaçar, projeleri hakkında da bilgi verdi. Kaçar, ´´Projeler yapılmalı yapılan projeler hayata geçirilmelidir. Ardahan Kent konseyinde görev yapmam halinde ilimizin birkaç bölgesinde kurban kesim yerlerinin oluşturulması projesi, Kamusal alanların engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi projesi, İl genelinde tasarruf bilincinin geliştirilmesi projesi, Kötü alışkanlıklarla mücadele projesi ve daha birçok konuda çocuklarımız ve kadınlarımıza yönelik projelerin hayata geçirilmesi için çaba sarf edeceğimi belirtmek isterim.´´ dedi.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR