Özer, Mahallenin sorunlarını gündeme getirdi

Özer, Mahallenin sorunlarını gündeme getirdi

10.12.2020 13:18:48 0
Özer, Mahallenin sorunlarını gündeme getirdi

Bedrettin Şuay

Ardahan Arı spor Başkanı Dicle Yılmaz fecebook canlı yayın sayfasında Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özerle birlikte Ardahan ve kendi mahallesindeki sorunları gündeme getirdi. Arı spor Başkanı Yılmaz´ın canlı yayında sorduğu soruları yanıtlayan Muhtar Özer, Atatürk mahallesinde yaptığı ve yapacağı çalışmaları değerlendirerek,  Ardahan´daki bazı sorunları da gündeme getirdi. Özer, kendi Mahallesinde Covit 19 hastalığından dolayı karantinada olan hiçbir vatandaşın olmadığını belirterek mahallemizde, var olan sorunlarında zamanla üstesinden geleceklerini söyledi. 

Özer, Ardahan´ın en önemli sorunlarından biriside çevre yolunda alt geçidin olamaması çevre yolu Erzurum ve Kars´a giden aktif bir yolumuzdur, hayvan pazarı da bütün Ardahan´a hitap ediyor. Haftanın 4-5 gününde hayvan pazarımız var ama alt geçidimiz yok olamadığı gibide birçok kazalara neden oluyor. Hem hayvan sahipleri mağdur hem Trafik konusunda mağduruz, bu konuda da yetkililerden ricamız bir an önce bir alt geçit yapmalarını istiyoruz. Dedi.

Alt geçidin mevki olarak hayvan pazarının yanından yapılmasını isteyen Özer, meydana getirilen hayvanların trafiği aksatmadan meydana girişi sağlanır. Bu durumda hem vatandaşların hem hayvanların sağlıklı bir şekilde meydana girişlerini sağlayacaktır. Hayvan pazarının olduğu günler ciddi bir trafik sorunumuz var, bu bölgede genellikle trafik kazaları meydana geliyor. Hayvanlar telef oluyor. Bizin yetkililerden ricamız bir alt geçit yapılmasıdır. Bir an önce bir tedbir alınması gerek valimiz, şoför cemiyetleri, diğer kurum müdürlerimizden rica ediyoruz bu durum Ardahan´ın sorunudur dedi.

Özer, mahallesindeki temizlik konusuna da değinerek, Belediyenin sadece ana caddeleri değil mahalle aralarına da girmesi gerektiğini belirterek, özellikle Covit 19´un arttığı bu günlerde bütün mahallelerin temiz olması ve çöplerin zamanında alınması gerekiyor. Bizler, bu pandemi döneminde daha tedbirli olursak, temizlik konusunu da aşmış oluruz. Mahalledeki ihtiyaç sahiplerine de yardım yapılması gerektiğini belirten Özer, tabiki her mahallemizin yoksulu var bizimde yoksullarımız var, âmâ yapılacak olan yardımları da hep devletten beklemek olmaz vatandaşlarımızdan ricamızdır. Desteklerini esirgemesinler yoksullarımızı en iyi bilen biziz. Hayır sever vatandaşlar bizi duyar desteklerini esirgemezse bizde mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarımızı onların aracılığı ile yaparız diye çağrıda bulundu.

Özer, Mahallemizdeki başka bir sorunların bir tanesinin de dolmuşların bu mevkilerden geçmemesidir.  Bizim mahallenin içinden geçmediği sürece biz orda mağduruz bizim oradaki vatandaşlar mağdur, dolmuşların mahallere girmesi daha da iyi olur. Sadece sanayi ve Hastane mevkiine çalışması olmuyor. Belediyemizden ricamız dolmuşlarımız mahallelere de girsin istiyoruz. Dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi