Özer, Kavılca buğdayı ve Posof fasulyesi satışları arttı

Özer, Kavılca buğdayı ve Posof fasulyesi satışları arttı

GÜNCEL 29.05.2021 16:45:26 0
Özer, Kavılca buğdayı ve Posof fasulyesi satışları arttı

Bedretti Şuay

Ardahan´da Kafkas eli yöresel ürünler satışını yapan işletme sahibi Kadir Özer, Kavılca buğdayı ve Posof fasulyesi tanıtımlarının sonuç verdiğini belirterek satışların arttığını söyledi. Özer, bu dönemde Ardahan ürünleri ülkenin her yerinde tanınır oldu. Ve daha fazla güven vermeye başladı. Dedi.

Özer, Posof fasulyesi ve kavılca buğdayı Çeşitlerinin tanıtım ve reklam çalışmaların sonuç verdiğini belirterek yöresel ürün satışlarının arttığını dile getirdi.  Kendisinin de çalışmalarda bulunduğunu söyleyen Özer, kendi değimi ile Ardahan yöresel ve organik ürünlerin ülkemiziz her yerine gitmesi ile artık geçmiş dönemlerin aksine ilimizde ve doğu illerinde sürekli batıya ürünlerin gittiğini dile getirdi.

Bu yönde daha güzel çalışmalar yaptığını ve yapacağını dile getiren Kafkas eli yöresel ürünler satışını yapan işletme sahibi Özer, ilimizde tarıma değer verilmesinin sadece sözde ve somut çalışmaların olduğu değil halkın artık somut adımlar beklediğini belirtti.

Pandemi ve kriz döneminde de anlaşıldığı gibi tarım ve hayvancılık ülkenin ve dünyanın en önemli ekonomik unsuru olduğunu belirten Özer, bundan dolayı ilimizin siyasetçi yönetici ve STK´ların daha somut çalışmalar yapmaları için çağrıda bulundu.Özer, Kavılca buğdayı ve Posof fasulyesinin tanıtım çalışmalarında emeği geçen herkese de teşekkür ederek, kendi sininde bu konuda elinden geldiğinin fazlasını yapacağını sözlerine ekledi. Özer, Ardahan ve yöresel ürünlerinin tanıtımında ve dış pazara açılması yönünde çalışmalar yapan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı