ÖZER, İŞİMİZ HİZMET

Atatürk Mahallesi Mevcut Muhtar ve Muhtar adayı İbrahim Özer, "Mahalle halkıma hizmet etmek için çıktığım bu yolda görevimi başarıyla yürüteceğim".

6.03.2019 15:21:53 0
ÖZER, İŞİMİZ HİZMET

ÖZER, İŞİMİZ HİZMET

Atatürk Mahallesi Mevcut Muhtar ve Muhtar adayı İbrahim Özer, "Mahalle halkıma hizmet etmek için çıktığım bu yolda görevimi başarıyla yürüteceğim".

31 Mart´ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Atatürk Mahallesi Mevcut Muhtar ve Muhtar adayı İbrahim Özer, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Özer, konu hakkında yaptığı açıklamada Mahalle halkıma hizmet etmek için çıktığı bu yolda görevimi bugüne kadar başarıyla sürdürdüm, bundan sonrada başarıyla sürdüreceğim dedi. Özer, Muhtarlık yaptığını dönemde kendisinin tecrübe sahibi olduğunu belirterek Mahallenin tüm sorunlarını bildiğini ifade etti. Mahallemizin bakım onarım, ulaşım, daha birçok konuda vatandaşlarla yetkili merciler arasında köprü olmaktan ziyade, o mercilerin kapılarını sorunlara çözüm bulana kadar aşındırmak için tüm benliğimle mücadele edeceğini belirten Özer, Mahallemizin yeşil alan ve çocuk parkları ve daha birçok sosyal aktivitelerin yapılmasına katkı da bulunacağım dedi.

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimine çok ciddi bir şekilde hazırlandığını söyleyen Özer, ? Seçmenlerimi ziyaret ederek projelerimizi anlatıyorum. Ben, Vatandaşın yanında olan, her sıkıntısını bilen ve çözüme kavuşturan, bir Muhtarlık görevini yapmaktayım nerde bir sıkıntı varsa orda olan, herkesin 24 saat ulaşabileceği biri olarak görevimi yürütüyorum bundan sonrada en iyi şekilde Mahalleme hizmet için bu yolda yürüyeceğim? dedi. Haber: Bedrettin Şuay

/resimler/2019-3/6/1524262359806.jpg


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı